DOLAR 32,2434 -0.01%
EURO 34,8291 -0.04%
ALTIN 2.436,200,17
BITCOIN 20285752,26%
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Tesla, ABD’de Fiyatsız Model 3 Çekilişi Başlattı
567 okunma

Tesla, ABD’de Fiyatsız Model 3 Çekilişi Başlattı

Tesla, ABD'de Fiyatsız Model 3 Çekilişi Başlattı

ABONE OL
Eylül 22, 2023 14:31
Tesla, ABD’de Fiyatsız Model 3 Çekilişi Başlattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tesla, ABD’de enteresan bir çekiliş kampanyası başlattı. Yıl sonuna kadar devam edecek kampanya ile Tesla, arkadaşını getiren müşterileri fiyatsız Model 3 çekilişine dahil edecek. Bu fırsat ile şirket, üçüncü çeyrek sona ermeden daha fazla satış yapmayı planlıyor.

Tesla, ABD’de fiyatsız Model 3 çekilişi başlattı

Elektrikli araba devi tarafından yapılan açıklamaya nazaran, Eylül ayında Tesla satın alan şahıslar için özel bir aktiflik başlatıldı. Bir arkadaşını Tesla almaya ikna eden araç sahipleri, 53 bin dolar bedelinde Model 3 Performance kazanma bahtı yakalayacak.

Çekiliş iştirakine ek olarak; Tesla’nın sadakat programı, yazılım yükseltmeleri, Supercharger erişimi, fabrika tipleri ve hatta Cybertruck için öncelik hakkı üzere avantajlar da olacak. Araç sahipleri ayrıyeten makul kredi karşılığında ekstra çekiliş bileti de alabilecek.

132132123

Elektrikli araba üreticisinin son kampanyası, yıl sonuna yaklaşırken teslimatları artırmayı hedeflediği bir periyotta geldi. Öte yandan CEO Elon Musk’ın satışları arttırmak ismin çalışanlara “acil e-postalar” gönderdiği de bildirildi.

Daha evvel şirketin yıl sonu kampanyaları kapsamında Tesla fiyatlarında indirim yaptığını ve hatta fiyatsız şarj teşvikleri sunduğunu biliyoruz. Fakat Model 3 çekilişi daha evvel denenmemişti.

tesla model 3 2

Bu aktifliğin yalnızca ABD’de düzenlendiğini ve Tesla Türkiye tarafından yürütülmediğini belirtmek gerekiyor. Fiyatsız Model 3 Performance kampanyası kısa müddette toplumsal medyada yankı uyandırmayı başardı.

DİKKAT!
73 yıllık klasik otomobiliyle Baharat Yolunda.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.