DOLAR 32,2491 -0.09%
EURO 35,0384 -0.17%
ALTIN 2.486,010,82
BITCOIN 21338400,75%
İstanbul
20°

AÇIK

17:01

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Araç Farlarının Çizilmesi ve Tamiri Üzerine Güzel bir sohbet

Araç Farlarının Çizilmesi ve Tamiri Üzerine Güzel bir sohbet

Ankara'nın önde gelen otomobil servislerinden biri olan Minimax Servis, araç farlarının çizilmesi ve tamiri konusunda önemli bilgiler verdi. Genellikle araçların farları, dış etkenlerden kaynaklanan çiziklerle karşı karşıya kalabilir. Bunun nedeni, yoldaki toz, taş ve diğer cisimlerin farların yüzeyine çarpması ve çiziklere neden olmasıdır.

ABONE OL
Mayıs 7, 2024 22:36
Araç Farlarının Çizilmesi ve Tamiri Üzerine Güzel bir sohbet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Minimax Servis ile Araç Farlarının Çizilmesi ve Tamiri Üzerine Sohbet

Ankara’nın önde gelen otomobil servislerinden biri olan Minimax Servis, araç farlarının çizilmesi ve tamiri konusunda önemli bilgiler verdi. Genellikle araçların farları, dış etkenlerden kaynaklanan çiziklerle karşı karşıya kalabilir. Bunun nedeni, yoldaki toz, taş ve diğer cisimlerin farların yüzeyine çarpması ve çiziklere neden olmasıdır.

Minimax Servis’in yetkilisi, farların çizilmesinin önemli bir sorun olduğunu ve sürücülerin görüş açısını etkileyebileceğini belirtti. Çizikler, farların yüzeyinde ışığın dağılmasına neden olarak ışık kalitesini düşürebilir ve sürüş güvenliğini tehlikeye atabilir.

Ancak, Minimax Servis’in uzmanları çoğu durumda far çiziklerinin onarılabilir olduğunu ve tamir edilebileceğini söylüyor. Far çiziklerinin onarılması için çeşitli yöntemler bulunmaktadır. Bunlar arasında çizik giderici kalemler, özel far cilaları ve profesyonel far tamir kitleri bulunmaktadır.

Buna ek olarak, farların çiziklerinin önlenmesi için sürücülerin dikkatli olmaları ve araçlarını temizlerken uygun temizlik malzemeleri kullanmaları önerilmektedir. Ayrıca, farların korunması için koruyucu filmler veya kaplamaların kullanılması da çizikleri önleyebilir.

Minimax Servis, araç sahiplerine far çiziklerinin önemini vurgulayarak, çiziklerin tamir edilebilir olduğunu ve uzman teknisyenlerinin bu konuda yardımcı olabileceğini belirtiyor. Sürücülerin farlarının düzenli olarak kontrol edilmesi ve gerekirse bakım ve tamir işlemlerinin yapılması, sürüş güvenliği açısından önemlidir.

DİKKAT!
MiniMax Servis CEO'su Mehmet Bulaşmaz ile Boyasız Kaporta Göçük Düzeltme Üzerine Söyleşi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.