DOLAR 32,5145 -0.08%
EURO 34,9854 0.36%
ALTIN 2.434,830,50
BITCOIN 2074347-4,02%
İstanbul
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alfa Romeo, Giulia ve Stelvio modelleri Türkiye’de
1042 okunma

Alfa Romeo, Giulia ve Stelvio modelleri Türkiye’de

ABONE OL
Ocak 12, 2024 23:35
Alfa Romeo, Giulia ve Stelvio modelleri Türkiye’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Alfa Romeo, Giulia ve Stelvio Modelleriyle Türkiye Pazarında Boy Gösteriyor”

Otomobilhaber.com – 15 Mart 2024

1. “Alfa Romeo, Giulia ve Stelvio ile Türkiye Yollarında! Premium Sedan ve SUV Modelleriyle Tanışın”

İtalyan otomobil üreticisi Alfa Romeo, ünlü sportif tasarım anlayışını modern ve lüks bir araya getiren Giulia ve Stelvio modellerini Türkiye’de satışa sunmaya hazırlanıyor. Bu premium sedan ve SUV modeller, Alfa Romeo’nun efsanevi performans özellikleriyle donatılmış bir şekilde tüketicilerle buluşacak.

2. “Giulia ve Stelvio Teknik Detaylarıyla Göz Kamaştırıyor: Motor Seçenekleri ve Performans Özellikleri”

Giulia, 2.0 litrelik benzinli ve dizel motor seçenekleriyle geliyor. Benzinli motor 200 HP güç ve 330 Nm tork üretirken, dizel motor 190 HP güç ve 450 Nm tork sağlıyor. Her iki motor da 8 ileri otomatik şanzıman ile birleştirilmiş durumda. Stelvio ise benzer şekilde 2.0 litrelik benzinli ve dizel motor seçeneklerine sahip. Her iki model de Alfa Romeo’nun sürüş dinamikleri ve sportif tasarım anlayışıyla öne çıkıyor.

3. “Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Türkiye Distribütörü Doğan Trend Otomotiv ile Güç Birliği: Alfa Romeo Türkiye’de Yükseliyor”

Alfa Romeo, Giulia ve Stelvio modellerini Türkiye’de satışa sunmak üzere Fiat Chrysler Automobiles (FCA) Türkiye distribütörü Doğan Trend Otomotiv’in desteğini alıyor. İtalyan otomobil üreticisi, sportif tasarımları ve yüksek performanslarıyla tanınan bu modelleriyle Türkiye pazarında güçlü bir varlık sergilemeyi hedefliyor.

Detaylı bilgiler ve gelişmeler için Otomobilhaber.com’u takip etmeye devam edin.

Okumalısın!  AB'de yeni araba satışları temmuzda yüzde 15 arttı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.