DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alfa Rome’nun son modeli Alfa Romeo 33 Stradale
818 okunma

Alfa Rome’nun son modeli Alfa Romeo 33 Stradale

Otomotiv devi Alfa Rome’nun son modeli Alfa Romeo 33 Stradale merak uyandırdı

ABONE OL
Ekim 5, 2023 00:18
Alfa Rome’nun son modeli Alfa Romeo 33 Stradale
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alfa Rome’nun son modeli Alfa Romeo 33 Stradale – Nil Göksu Urgancıoğlu
Alfa Romeo 33 Stradale… Bu aracı bir alışveriş merkezi otoparkında görmeniz pek mümkün değil. Çünkü ismine uygun olarak sadece 33 adet üretilecek ve söylendiğine göre fiyatı fabrika çıkışı 1,7 milyon €’dan başlayacak. Vergiler, navlun ve neredeyse sınırsız kişiselleştirme seçenekleri dikkate alındığında bu rakam kişi başı 2,8 milyon doların biraz üzerinde.

33 TANE ÜRETİLDİ, HEPSİ SATILDI
Ancak sektör uzmanlarının iddiasına göre, tüm bunlars rağmen, hepsi daha lansman fotoğrafları yayınlanmadan önce satılmıştı bile.

33, son zamanlarda çok da iyi performans göstermeyen şirket için bir üst düzey marka oluşturma egzersizini temsil ediyor. Alfa Romeo 33 Stradale yol otomobili (ve onunla yakından ilişkili olan bir diğer model olan Tipo 33 yarış otomobili) etkisini sağlıyor.

iousc

33’ün dış yüzeyi Carrozzeria Touring Superleggera’da geleneksel İtalyan teknikleri kullanılarak şekillendirildi. Düşük üretim sayılarına rağmen Alfa, V6 çift turbolu ortadan motorlu düzen veya tam elektrikli seçeneği sunuyor; elektrikli olanı yakında çıkacak MC20 Folgore akülü süper otomobili temel alıyor.

100 KM HIZA ÜÇ SANİYEDEN KISA SÜREDE ÇIKIYOR
33, en azından Avrupa’da yollarda yasal olacak ve oldukça kullanışlı bir pist arabası olacak. Alfa, aktarma organlarından bağımsız olarak 100 km hıza 3 saniyeden kısa sürede çıkacağını söylüyor. Yalnızca soldan direksiyonlu olarak üretilecek ancak Alfa Romeo, alıcılardan birinin Avustralyalı bir ultra zengin olduğunu duyurdu.
patronlardunyasi.com

Okumalısın!  Çinli Hozon Araba, NETA marka araçlarını Endonezya'da tanıttı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.