DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20617603,67%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kibar Holding’in K-RIDES adlı yeni şirketi, Türkiye’deki motosiklet tutkunları için heyecan verici bir iş birliği ile karşımızda. Royal Enfield’in efsanevi modellerini ve tamamlayıcı ürünlerini sunan K-RIDES, motosiklet severleri yeni bir deneyime davet ediyor.

İstanbul Watergarden AVM’deki mağazasında geniş bir yelpazede Royal Enfield modellerini sunan K-RIDES, Super Meteor 650’den Interceptor 650’ye, Classic 350’den Himalayan 450’ye kadar çeşitli seçenekler sunuyor. Ayrıca mağazada motorseverlerin ihtiyaçlarını karşılayacak kıyafetlerden koruyucu ekipmana kadar pek çok tamamlayıcı ürün de bulunuyor.

K-RIDES, sadece fiziksel mağaza değil, aynı zamanda e-ticaret kanalı ve geniş bir bayi ağıyla da motosiklet tutkunlarını buluşturacak. Kibar Holding CEO’su Haluk Kayabaşı’nın ifade ettiği gibi, bu iş birliğiyle kaliteli hizmeti erişilebilir kılmayı hedefliyorlar.

Arun Gopal ise Royal Enfield olarak Türkiye’yi önemli bir büyüme pazarı olarak gördüklerini belirtiyor. Bu iş birliği, marka deneyimini geliştirme taahhütleriyle uyumlu bir adım olarak değerlendiriliyor.

Haluk Kayabaşı’nın sosyal medyada yaptığı paylaşım da iş birliğinin getirdiği heyecanı ve tutkuyu yansıtıyor. Motosiklet tutkunları için heyecan verici bir dönemin başlangıcı olarak görülen bu iş birliği, hem sektöre hem de kullanıcılara yeni bir soluk getiriyor.

Haluk Kayabaşı,

“Uzun yıllardır otomotiv ve havacılık sektörüne parça üretimi gerçekleştiren Kibar Topluluğu olarak, son yıllarda mobilite alanında farklı yatırım ve iş birliği fırsatlarını değerlendiriyorduk. K-RIDES ile müşterilerimize en kaliteli ve eksiksiz hizmeti sunmak adına her ihtiyaca cevap verecek yatırımları gerçekleştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Arun Gopal, şöyle konuştu:

“Royal Enfield’ın değerlerini anlayan ve bölgedeki müşteri topluluğu için marka deneyimini geliştirme taahhüdümüzle uyumlu bir ortak seçmeye özen gösterdik. Bu noktada K-RIDES ile çalışmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İstanbul’da yeni Himalayan 450 ve K-RIDES ile sunduğumuz diğer modellerimize gösterilen ilgiden büyük memnuniyet duyuyoruz” 

Bu arada Haluk Kayabaşı sosyal iş ağında da bu iş birliğiyle ilgili bir paylaşım yaptı ve şunları söyledi:

“Büyük bir sevgi ve bağlılıkla 30 yıldır yollar arşınlayan bir motor sever olarak çıktım sahneye. Aynı dili, aynı tutkuyu sahiplenenlerce bir araya geldik, konuştuk, hayallerin gerçeğe dönüşmesinin mutluluğunu paylaştık. Einstein ‘Mantık sizi A noktasından B noktasına götürür ama hayalgücü her yere’ demişti. Biz Kibar Topluluğu olarak Royal Enfield ile hayallerinizi A noktasından özgürlüğünüze taşıyacak muhteşem bir yatırımın ilk adımlarını paylaştık” 

DİKKAT!
Birinci 7 aylık rakamlar! İkinci el oto satışları yüzde 24,7 arttı

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.