DOLAR 32,3667 -0.1%
EURO 34,8592 -0.11%
ALTIN 2.387,19-0,22
BITCOIN 2059484-0,46%
İstanbul
15°

AÇIK

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

Renault’un Türkiye Lansmanlarıyla Ödül Kazandığı ACE of M.I.C.E. ve PRİDA Ödülleri
54 okunma

Renault’un Türkiye Lansmanlarıyla Ödül Kazandığı ACE of M.I.C.E. ve PRİDA Ödülleri

Renault, Türkiye'deki lansmanlarıyla dikkat çekmeye ve ödüller kazanmaya devam ediyor. Bu yıl 12.si düzenlenen ACE of M.I.C.E. ödüllerinde, Yeni Renault Austral E-Tech Full Hybrid Bodrum Lansmanı "En İyi Influencer Kampanyası" ödülünü almaya hak kazandı.

ABONE OL
Nisan 24, 2024 12:57
Renault’un Türkiye Lansmanlarıyla Ödül Kazandığı ACE of M.I.C.E. ve PRİDA Ödülleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli Lansmanı, dünyanın en prestijli ödül programlarından olan Muse Creative Awards’ta 5 ödüle birden layık görüldü.

Renault, Türkiye’deki lansmanlarıyla dikkat çekmeye ve ödüller kazanmaya devam ediyor. Bu yıl 12.si düzenlenen ACE of M.I.C.E. ödüllerinde, Yeni Renault Austral E-Tech Full Hybrid Bodrum Lansmanı “En İyi Influencer Kampanyası” ödülünü almaya hak kazandı. Ayrıca İletişim Danışmanlığı Şirketleri Derneği (İDA) tarafından düzenlenen PRİDA İletişim Ödülleri’nde, Van’da gerçekleşen Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli lansmanı ve Gökçeada’daki Renault Austral lansmanı Prida jürisi tarafından iki ayrı birincilik olmak üzere toplam 3 farklı kategoride ödüllendirildi.

Renault’un bu ödülleri kazanması, markanın Türkiye’deki etkin iletişim stratejisi ve başarılı lansmanlarıyla öne çıktığını gösteriyor. Özellikle influencer kampanyasıyla dikkat çeken Yeni Renault Austral E-Tech Full Hybrid Bodrum Lansmanı, dijital dünyada etkili bir iz bırakarak ödül kazanmış oldu. Ayrıca elektrikli araçların önem kazandığı günümüzde, Yeni Renault Megane E-Tech %100 Elektrikli ve Renault Austral lansmanlarıyla da sürdürülebilir mobiliteye verilen destek vurgulanmış oldu.

Renault’un Türkiye’deki başarıları, markanın yenilikçi ve çevreye duyarlı ürünlerini tanıtırken etkili iletişim stratejilerini başarıyla kullanmasını gösteriyor. ACE of M.I.C.E. ve PRİDA ödülleri gibi prestijli etkinliklerde ödül kazanarak bu başarıyı taçlandıran Renault, Türkiye’deki otomotiv pazarında güçlü bir konumda olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu.

DİKKAT!
Kasımda en çok satılan otomobil markaları belli oldu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.