DOLAR 32,2515 -0.08%
EURO 35,0118 -0.23%
ALTIN 2.479,500,55
BITCOIN 21404680,83%
İstanbul
20°

AÇIK

17:01

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Tesla, Otomobiller İçin Kendi Sesli Asistanını Geliştiriyor

Tesla, Otomobiller İçin Kendi Sesli Asistanını Geliştiriyor

Dünyaca ünlü elektrikli otomobil üreticisi Tesla, otomobilleri için kendi sesli asistanını geliştirme çalışmaları içerisinde olduğunu ortaya çıkardı. Tesla kullanıcıları tarafından bilinen ve yazılım kodları üzerinde incelemeler yapan "Green" isimli X kullanıcısı, şirketin yeni bir özellik üzerinde çalıştığını tespit etti. Bu gelişmeyle birlikte Tesla'nın kendi sesli asistanına sahip olma yolunda ilerlediği görünüyor.

ABONE OL
Mayıs 4, 2024 15:09
Tesla, Otomobiller İçin Kendi Sesli Asistanını Geliştiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tesla’nın Yeni Adımı: Kendi Sesli Asistanı

Dünyaca ünlü elektrikli otomobil üreticisi Tesla, otomobilleri için kendi sesli asistanını geliştirme çalışmaları içerisinde olduğunu ortaya çıkardı. Tesla kullanıcıları tarafından bilinen ve yazılım kodları üzerinde incelemeler yapan “Green” isimli X kullanıcısı, şirketin yeni bir özellik üzerinde çalıştığını tespit etti. Bu gelişmeyle birlikte Tesla’nın kendi sesli asistanına sahip olma yolunda ilerlediği görünüyor.

Tesla, Kendi Sesli Asistanı Üzerinde Çalışıyor - Webtekno

Elon Musk liderliğindeki Tesla, bilgi-eğlence sistemi noktasında önemli adımlar atmaya devam ediyor. Ancak şu ana kadar Apple CarPlay veya Android Auto gibi yazılım desteklerini otomobillerinde sunmamıştı. Elon Musk ise önceki açıklamalarında araçların daha güçlü bir sesli asistana ihtiyaç duyduğunu ifade etmişti. Şimdi ise yapılan kod incelemeleri, Tesla’nın bu alandaki çalışmalarını doğruluyor gibi görünüyor.

Detaylar Henüz Belirsiz

Tesla’nın üzerinde çalıştığı sesli asistan özelliğine dair detaylar henüz netlik kazanmış değil. Şu an için Tesla’nın en yeni yazılım sürümü olan “2024.14.3” bile bu özellikle ilgili herhangi bir bilgi içermiyor. Bu durum, çalışmaların henüz erken aşamada olabileceğini veya henüz duyurulacak detaylarının olmadığını gösteriyor.

Tesla’nın yeni sesli asistanıyla ilgili bilgilendirebileceğimiz noktalar şimdilik bu kadar. Ancak konuyla ilgili yaşanacak yeni gelişmelerde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Yorum: Tesla’nın Kendi Sesli Asistanı – Yeni Bir Dönem Başlıyor

Tesla’nın kendi sesli asistanını geliştirmeye yönelik adımları, otomobil teknolojisinde yeni bir dönemin habercisi gibi görünüyor. Bu adım, Tesla kullanıcılarına daha akıllı ve entegre bir deneyim sunma potansiyeline sahip. Özellikle araç içi teknolojinin giderek önem kazandığı günümüzde, Tesla’nın bu yönde atacağı adımlar, otomobil endüstrisindeki diğer markaları da benzer çalışmalara teşvik edebilir. Bu da tüketiciler için daha gelişmiş ve rekabetçi bir ürün yelpazesi anlamına gelebilir. Dolayısıyla, Tesla’nın kendi sesli asistanı çalışmaları, sektör genelinde heyecanla beklenen bir gelişme olarak karşımıza çıkıyor.

DİKKAT!
Üretim Üssü İçin En Önemli Aday Türkiye

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.