DOLAR 32,5652 0.03%
EURO 34,9221 0.2%
ALTIN 2.424,050,05
BITCOIN 2100358-3,35%
İstanbul
20°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Alfa Romeo Tonale Türkiye’de Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri
1243 okunma

Alfa Romeo Tonale Türkiye’de Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

Türkiye'de satışa sunulan Tonale'nin Q4 teknolojisi, tüm tekerlekten çekiş sistemi, aktif süspansiyon teknolojisi ve Alfa Romeo DNA sürüş modu seçenekleriyle donatıldığı açıklandı.

ABONE OL
Nisan 15, 2023 22:11
Alfa Romeo Tonale Türkiye’de Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alfa Romeo Tonale Türkiye’de Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

İtalyan otomobil üreticisi Alfa Romeo, son yıllarda pazarda adını duyurmuş olan plug-in hibrit otomobili Tonale modelini Türkiye pazarında satışa sunduğunu duyurdu.

Alfa Romeo Tonale, 1.3 litrelik benzinli bir motor ve 7.4 kWh’luk bir batarya ile donatılmış plug-in hibrit bir araçtır. Bu, 200 bg güç ve 320 Nm tork sağlayan elektrikli bir motora sahip olması anlamına gelir. Tonale, 6 ileri çift kavramalı şanzıman ile birleştirilmiştir ve maksimum 235 km/s hıza ulaşabilir.

Türkiye’de satışa sunulan Tonale’nin Q4 teknolojisi, tüm tekerlekten çekiş sistemi, aktif süspansiyon teknolojisi ve Alfa Romeo DNA sürüş modu seçenekleriyle donatıldığı açıklandı.

Alfa Romeo, Türkiye’de satışa sunulan Tonale’nin 279.750 TL’den başlayan bir fiyat etiketine sahip olduğunu duyurdu. Bu fiyat, Türkiye’deki diğer lüks plug-in hibrit araçlara kıyasla oldukça rekabetçi bir fiyat olarak değerlendirilebilir.

image 17

Tonale’nin satışının başlamasıyla birlikte Alfa Romeo, Türkiye pazarındaki potansiyel müşterilerine şık ve sportif bir araç sunmaktadır. Alfa Romeo, Türkiye pazarında daha geniş bir kitleye ulaşmayı hedeflemektedir ve Tonale’nin bu hedefe ulaşmada büyük bir rol oynaması beklenmektedir.

İtalyan otomobil üreticisi Alfa Romeo, Türkiye’de satışa sunulan plug-in hybrid SUV modeli Tonale’yi tanıttı. Yüksek performanslı bir sürüş deneyimi sunan Tonale, 280 bg güç üreten 1.3 litrelik benzinli motoru ve 60 km menzil sunan elektrikli motoruyla dikkat çekiyor.

Alfa Romeo Tonale, Türkiye’de Q4 2021 itibariyle satışa sunuldu. Yeni model, markanın SUV segmentindeki varlığını güçlendirerek, müşterilere sportif ve çevre dostu bir sürüş deneyimi sunuyor. Tonale’nin dış tasarımında, markanın ikonik ‘V’ şekilli ön ızgarası ve yüksek bel hattı gibi karakteristik özellikleri yer alıyor.

Tonale’nin iç mekanı da oldukça şık ve modern bir tasarıma sahip. Yüksek kaliteli malzemeler ve teknolojik özelliklerle donatılan iç mekanda, geniş bir dokunmatik ekran ve dijital gösterge paneli gibi yenilikçi özellikler bulunuyor.

Okumalısın!  Fiat'ın birinci elektrikli crossover modeli seri üretime girdi
image 18

Alfa Romeo Tonale, tamamen elektrikli modda 60 km’ye kadar menzil sunarken, hibrit modda ise yaklaşık 400 km menzil sağlayabiliyor. Bu özellikleri sayesinde, Tonale hem şehir içi kullanıma hem de uzun yolculuklara uygun bir araç olma özelliği taşıyor.

Tonale’nin Türkiye’deki fiyatı ise 670.000 TL’den başlıyor. Bu fiyat, Tonale’nin özelliklerine ve Alfa Romeo’nun kalitesine göre oldukça rekabetçi bir fiyat olarak değerlendirilebilir. Alfa Romeo Tonale’nin Türkiye’deki satışlarıyla ilgili olarak, markanın ülkedeki varlığı daha da güçleneceği öngörülüyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.