DOLAR 32,3609 -0.09%
EURO 34,8315 -0.18%
ALTIN 2.384,05-0,38
BITCOIN 2072179-0,01%
İstanbul
15°

AÇIK

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hyundai Efsanevi Pikes Peak Uluslararası Tırmanışına Geri Dönüyor.
54 okunma

Hyundai Efsanevi Pikes Peak Uluslararası Tırmanışına Geri Dönüyor.

Hyundai, efsanevi Pikes Peak Uluslararası Tırmanışı'na geri dönüş yapıyor ve Haziran ayında düzenlenecek olan 102'nci yarışa katılacak. Bu yarışta dört farklı araçla yer alacak olan Hyundai, adeta rekorları zorlamaya hazırlanıyor.

ABONE OL
Nisan 24, 2024 12:38
Hyundai Efsanevi Pikes Peak Uluslararası Tırmanışına Geri Dönüyor.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hyundai Heyecanıyla Bulutlara Yükseliş: Pikes Peak’e Geri Dönüş!

Hyundai, efsanevi Pikes Peak Uluslararası Tırmanışı’na geri dönüş yapıyor ve Haziran ayında düzenlenecek olan 102’nci yarışa katılacak. Bu yarışta dört farklı araçla yer alacak olan Hyundai, adeta rekorları zorlamaya hazırlanıyor.

Pikes Peak’e geri dönüş yapan Hyundai, tarihinde önemli bir dönüm noktasına imza atacak. 1992’de ilk kez katıldığı yarışta büyük başarılar elde eden Hyundai, bu yıl da Paul Dallenbach, Robin Shute ve Dani Sordo gibi tecrübeli pilotlarla iddialı bir kadroyla yarışacak. Dördüncü pilotun ise ilerleyen zamanlarda açıklanması planlanıyor.

Hyundai’nin N Marka ve Motor Sporları Başkanı Till Wartenberg, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada sürücü faktörünün Pikes Peak yarışında büyük önem taşıdığını vurguladı. Bu nedenle deneyimli pilotlarla yola çıkmayı tercih ettiklerini belirtti.

Pikes Peak Uluslararası Tırmanma Yarışı, heyecan dolu anlarıyla 23 Haziran 2024 tarihinde izleyicilerle buluşacak. Hyundai’nin bu yarışta göstereceği performans merakla bekleniyor.

DİKKAT!
Hyundai hangi ülkenin markası, nerede üretiliyor?

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.