DOLAR 32,2491 -0.09%
EURO 35,0384 -0.17%
ALTIN 2.486,010,82
BITCOIN 21338400,75%
İstanbul
20°

AÇIK

17:01

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Skywell Yeni Hibrit SUV modeli HT-i ile Yine İddialı

Skywell Yeni Hibrit SUV modeli HT-i ile Yine İddialı

Skywell, Türkiye'de kullanıcılarla buluşturduğu yüzde yüz elektrikli araçlarına ek olarak HT-i modeliyle hibrit araç pazarına da adım atıyor. Ulu Motor'un Temmuz 2024 hedefiyle açacağı ön siparişlerle, bu iddialı yeni modelin Türkiye pazarındaki etkisini artırması bekleniyor.

ABONE OL
Mayıs 8, 2024 20:38
Skywell Yeni Hibrit SUV modeli HT-i ile Yine İddialı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Skywell, Türkiye’de kullanıcılarla buluşturduğu yüzde yüz elektrikli araçlarına ek olarak HT-i modeliyle hibrit araç pazarına da adım atıyor. Ulu Motor’un Temmuz 2024 hedefiyle açacağı ön siparişlerle, bu iddialı yeni modelin Türkiye pazarındaki etkisini artırması bekleniyor.

Skywell Yeni Hibrit SUV Modeli HT-i ile Çevreci ve Ekonomik Çözümler Sunuyor

Ulu Motor’un Türkiye’deki elektrikli araç tebliğine uyum çalışmaları devam ederken, Skywell HT-i modeliyle çevreci ve ekonomik bir seçenek sunmayı hedefliyor. Bu yeni hibrit model, sürdürülebilirlik ve performansı bir araya getirerek elektrikli araç tercih edenler için ideal bir seçenek oluşturuyor.

Skywell HT-i Modeli: Performans ve Çevrecilik Dengesinde Harika Bir Uyum

Skywell Yeni Hibrit SUV modeli HT i ile Yine Iddiali 1

Skywell’in HT-i modeli, benzinli ve elektrikli motorun mükemmel bir kombinasyonunu sunuyor. Bu sayede kullanıcılar, yüksek kapasiteli elektrikli motorun avantajlarından faydalanırken aynı zamanda benzinli motorla da ek kullanım esnekliği elde ediyorlar. Elektrikli modda 200 km’ye kadar menzil sağlayan HT-i, elektrik-benzin karma kullanımda ise toplamda 1267 km’ye kadar menzil sunarak çevreci ve ekonomik bir kullanım deneyimi sunuyor.

Skywell HT-i Modeliyle Türkiye Pazarındaki Gücünü Artırıyor

Ulu Motor’un Skywell HT-i modeliyle açacağı ön siparişler, Türkiye’deki elektrikli ve hibrit araç pazarındaki konumunu güçlendirecek. Bu yeni modelle birlikte, Skywell kullanıcılarına daha geniş bir ürün yelpazesi sunularak pazar payını artırma hedefleniyor.

Skywell Yeni Hibrit SUV modeli HT i ile Yine Iddiali 2

Gelişmelere ek olarak, tasarım ödüllü yeni elektrikli sedan modeli olan Skyhome’un hibrit versiyonunun da hızlı bir şekilde Türkiye pazarına sunulmasına yönelik Skywell Türkiye Distribütörü Ulu Motor ile üretici firma Skywell arasında karşılıklı olarak mutabakat sağladı.

DİKKAT!
Peugeot'un Mart Kampanyalarıyla Otomobil Tutkunlarına Fırsatlar Kapısı Açılıyor

Ulu Motor’un gelişmiş ve akıllı teknolojileriyle gelecek nesillere daha sürdürülebilir bir mobilite dünyası oluşturma yolunda önemli adımlar atmaya devam etmesi, Skywell kalitesini tercih edenlerin ilgi odağı oldu.

Skywell’in HT-i modeliyle hibrit araç segmentine girişi, markanın çevreci ve ekonomik çözümler sunma vizyonunu güçlendiriyor. Bu tür inovatif modeller, elektrikli ve hibrit araç kullanımının yaygınlaşmasına katkı sağlayarak çevresel sürdürülebilirlik adına önemli bir adımı temsil ediyor.

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.