DOLAR 32,3180 0.13%
EURO 34,9385 0.58%
ALTIN 2.417,501,03
BITCOIN 1996769-0,47%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Makyajlı Hyundai Elantra Türkiye’de: İşte fiyatı
691 okunma

Makyajlı Hyundai Elantra Türkiye’de: İşte fiyatı

Geçtiğimiz ay Yeni KONA'nın tanıtımını yaparak B-SUV segmentinde tüm dikkatleri üzerine çeken Hyundai Assan, şimdi de sedan otomobil tutkunları ve aileler için makyajlı Hyundai Elantra'yı Türkiye'de satışa sundu.

ABONE OL
Ağustos 28, 2023 15:03
Makyajlı Hyundai Elantra Türkiye’de: İşte fiyatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Makyajlı Hyundai Elantra Türkiye’de: İşte fiyatı – Hyundai’nin dünya çapında en çok satan modeli Elantra makyajlandı. Şirket, yenilenen modeli ülkemizde satışa çıkardı.

Makyajlı Hyundai Elantra, şık tasarım özellikleri ve ayrıştırıcı görünüşüyle segmentinin en dikkat alımlı üyelerinden biri haline geldi.

Sportif çizgilere sahip aracın Türkiye’deki gayesi, sportif ve farklı bir dizayna sahip sedan araç isteyenlere üst seviye rahatlık sunmak. Bu gayeyle hazırlanan arabada sert geçişler ve keskin sınırlar dikkatlerden kaçmıyor.

Geniş hava girişlerine sahip yeni tampon, krom eklentili ızgara ve yatay olarak karşımıza çıkan projeksiyon tipi LED MFR farlar, arabanın olduğundan daha geniş görünmesini sağlıyor.

makyajli hyundai elantra turkiyede iste fiyati af9d3206

Hyundai Elantra

Motor seçenekleri

Kullanıcısına farklı tecrübeler sunabilen araba,123 beygirlik 1.6 litre akaryakıtlı atmosferik motorseçeneğiyle satışa sunuluyor.

Elite donanım paketinde, dur-kalk özellikli akıllı sürat sabitleme sistemi, uzunlanmasına yerleştirilen H formundaki LED art lambalar, açılabilir tavan, elektronik park freni, kablosuz şarj sistemi, elektrokrom iç dikiz ayna, deri döşeme, elektrikli ve ısıtmalı ön koltuklar standart olarak sunulmaktadır. Tam 9 farklı gövde rengiyle gelen yeni Elantra’daki “Ekotronik Gri”, “Meta Mavi” ve “Derin Kırmızı” ise makyajlı modelde birinci kere sunuluyor.

makyajli hyundai elantra turkiyede iste fiyati afa1e269

Hyundai Elantra iç mekan

Hyundai Elantra Türkiye fiyatı

1.6 MPi Prime CVT Akaryakıt Otomatik – 1.395.000 TL

1.6 MPi Seçkine CVT Akaryakıt Otomatik – 1.580.000 TL

DİKKAT!
BYD SEAL U DM-i Türkiye'de Lansman Fiyatıyla Satışta!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.