DOLAR 32,3592 -0.06%
EURO 34,8694 0.16%
ALTIN 2.388,15-0,35
BITCOIN 19989514,06%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

BYD SEAL U DM-i Türkiye’de Lansman Fiyatıyla Satışta!
68 okunma

BYD SEAL U DM-i Türkiye’de Lansman Fiyatıyla Satışta!

Çin merkezli otomobil devi BYD, Türkiye pazarında hız kesmeden ilerliyor. Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan BYD SEAL U DM-i, şarj edilebilir hibrit teknolojisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. İşte bu yeni modelin özellikleri ve Türkiye'deki lansman fiyatı:

ABONE OL
Nisan 23, 2024 22:42
BYD SEAL U DM-i Türkiye’de Lansman Fiyatıyla Satışta!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çin merkezli otomobil devi BYD, Türkiye pazarında hız kesmeden ilerliyor. Geçtiğimiz haftalarda tanıtılan BYD SEAL U DM-i, şarj edilebilir hibrit teknolojisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. İşte bu yeni modelin özellikleri ve Türkiye’deki lansman fiyatı:

BYD, 1995 yılında şarj edilebilir batarya üretimiyle adını duyurdu ve ardından otomotiv sektöründe de varlık göstermeye başladı. Türkiye pazarına 2023 yılında giriş yapan marka, şimdi de hibrit SUV segmentindeki güçlü oyuncusu BYD SEAL U DM-i ile karşımızda.

EKRANLAR

Modelin standart donanımında LED farlar, alüminyum alaşımlı jantlar, panoramik cam tavan, Infinity ses sistemi, head-up display gibi özellikler bulunuyor. Dual Mode teknolojisiyle çalışan araç, 1.5 litrelik benzinli motoruyla 72 kW güç üretirken, elektrikli motorla birleşerek toplamda 145 kW güce ulaşıyor. Bu özelliklerle BYD SEAL U DM-i, 0-100 km/s hızlanmasını 8.9 saniyede tamamlayabiliyor.

İç mekanda ise kullanıcıya yön veren 15.6 inç’lik dönebilir multimedya ekranı ve 12.3 inç’lik sürücü göstergesi dikkat çekiyor. Güvenlik donanımları arasında Ön Çarpışma Uyarısı, Adaptif Hız Sabitleme, Şerit Takip Asistanı gibi sistemler bulunuyor.

 BOYUTLARI

Peki, Türkiye’de bu teknolojik ve donanımlı aracı sahip olmak ne kadara mal olacak? BYD’nin tavsiye edilen Nisan satış fiyatı 2.340.000 TL iken, lansmana özel olarak sunulan fiyatı 2.090.000 TL olarak açıklandı.

ÖZELLİKLER

BYD’nin Türkiye’de sunduğu şarj edilebilir hibrit SUV modeli oldukça etkileyici. Lansmana özel sunulan fiyatıyla da dikkat çeken araç, geniş iç mekanı, teknolojik donanımları ve güçlü performansıyla tercih edilebilir bir seçenek gibi duruyor. Bu tür ileri teknolojiye sahip araçların Türkiye pazarında daha fazla yer alması, elektrikli ve hibrit araç kullanımının yaygınlaşması açısından olumlu bir adım olarak görülebilir.

DİKKAT!
Yapay Zeka Tabanlı ChatGPT, Laura Sesli Asistanıyla Škoda Modellerinde Fark Yaratıyor

LANSMANA ÖZEL SATIŞ FİYATI

Dünyanın lider elektrikli araç üreticisi BYD, yeni modellerini Türkiye’de sunmaya devam ediyor. Dünyanın ilk seri üretim şarj edilebilir hibrit modelini 2008 yılında pazara süren BYD’nin D-SUV segmentindeki şarj edilebilir hibrit modeli BYD SEAL U DM-i, lansmana özel 2.090.000 TL’lik fiyatıyla BYD bayilerinde yerini aldı.

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.