DOLAR 32,2696 0.08%
EURO 34,7535 -0.08%
ALTIN 2.399,00-0,41
BITCOIN 2060428-1,94%
İstanbul
16°

AÇIK

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Yeni Opel Corsa ekimde Türkiye’ye geliyor
507 okunma

Yeni Opel Corsa ekimde Türkiye’ye geliyor

Yeni Opel Corsa ekimde Türkiye'ye geliyor

ABONE OL
Ekim 4, 2023 23:53
Yeni Opel Corsa ekimde Türkiye’ye geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL
AA

1982 yılından bugüne 14 milyonun üzerinde satılan ve her kuşağıyla sınıfının referans modeli olmayı başaran Corsa, 40 yıldır pazarın öncü modellerinden olmayı başarıyor.

Corsa, 1982’de tanıtılmasıyla küçük sınıfında öne çıkarken, bugün gelinen noktada yeni jenerasyonuyla karşımıza çıkıyor.

Opel’in 1982’den günümüze aralıksız ürettiği B hatchback modeli Corsa, yeni tasarımı ve donanım özellikleriyle ekim ayı prestijiyle Türkiye pazarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Yeni Opel Corsa neler sunuyor

Yeni Opel Corsa’nın büsbütün elektrikli versiyonu Corsa Elektrik de ekim ayı içinde satışa sunulacak.

100 kW/136 HP ile WLTP’ye nazaran 354 km’ye kadar menzile ulaşabilen yeni Opel Corsa Elektrik, anlık 260 Nm tork ile yalnızca yüksek verimlilik düzeyi sunmakla kalmıyor, birebir vakitte şoförüne her an üstün sürüş keyfi yaşatıyor.

makyajli yeni opel corsa tanitildi iste one cikan ozellikleri ef843804

Opel Corsa

Yeni Corsa Elektrik, süratli şarj aygıtı ile yüzde 20’den yüzde 80’e yalnızca 25 dakikada şarj oluyor ve bu istikametiyle kullanıcılarına kullanım kolaylığı da sağlıyor.

Böylece markanın elektrikliye geçiş atağı istikrarlı bir biçimde devam ediyor. Elektrikli modele ek olarak yeni Opel Corsa’nın içten yanmalı motorlara sahip versiyonlarının da eş vakitli olarak ülkemiz yollarıyla buluşması planlanıyor.

Yeni Opel Corsa’nın küresel versiyonunun kaputu altında birinci sefer 48V hafif hibrit sistem karşımıza çıkıyor. Bu sistemle donatılan 1.2 litre akaryakıtlı motor, 100 hp ve 136 hp güç üretiyor.

Elektrik takviyesi bulunmayan 100 hp ve 130 hp’lik turbo akaryakıtlı motorlar ile 75 hp’lik 1.2 litre atmosferik motorlar da eser gamında yer almaya devam edecek.

DİKKAT!
MG Marvel R Electric Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı
makyajli yeni opel corsa tanitildi iste one cikan ozellikleri ef886999

Opel Corsa iç mekan

Yeni Opel Corsa’nın iç yeri çok sayıda yeni özellik barındırıyor. Yeni koltuklar, direksiyon simidi, E-toggle ve yeni bilgi-eğlence sistemi sayesinde, hem şoför hem de yolcular için iç yerde daha yeterli hissettiren ve daha çağdaş bir atmosfer oluşturuyor.

Qualcomm Technologies’in entegre Snapdragon Kokpit Platformu, yolcuların ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilmiş bir platform olarak, daha entegre bir kokpit tecrübesi ile gelişmiş grafik, multimedya sistemlerine ve yapay zeka özelliklerine sahip oluyor.

Güncel Astra jenerasyonunda de olduğu üzere, ‘Maksimum Detoks’ prensibi, yeni Corsa’da da kendini gösteriyor. Navigasyon ve multimedya sisteminin 10 inçlik renkli dokunmatik ekranı ve şoför bilgi ekranındaki imajlar artık daha da net bir hale getirildi.

İlk defa, Apple CarPlay ve Android Auto uyumlu akıllı telefonlar, kablosuz olarak aracın bilgi-eğlence sistemine bağlanabiliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.