DOLAR 32,4628 -0.1%
EURO 34,7852 -0.6%
ALTIN 2.440,820,21
BITCOIN 2076241-1,16%
İstanbul
°

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Makyajlı Mercedes-Benz B Serisi satışa sunuldu..
755 okunma

Makyajlı Mercedes-Benz B Serisi satışa sunuldu..

Makyajla birlikte B200’de 10,25 inçlik iki tane ekran yer alıyor. Alman üreticinin gelenekselleşen üç yuvarlak türbin görünümlü havalandırma çıkışı da bu modelde yer alıyor.

ABONE OL
Nisan 25, 2023 13:49
Makyajlı Mercedes-Benz B Serisi satışa sunuldu..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Makyajlı Mercedes-Benz B Serisi satışa sunuldu..

Mercedes-Benz’in kompakt MPV sınıfında bulunan B Serisi, makyajlı olarak Türkiye pazarında satışa sunuldu ve fiyatı 1.509.500 TL’den başlıyor.

Mercedes-Benz’in kompakt MPV sınıfında bulunan ve Ekim 2022’de makyajlanan B-Serisi, B200 versiyonuyla ülkemizde satışa sunuldu. Makyajlı B-Serisi’nde yeni tasarımlı LED farlar, radyatör ızgarası ve LED stop lambaları öne çıkarken bu araçta Progressive donanım paketi yer alıyor. Yeni renk seçenekleri olan makyajlı B200’ün fiyatı 1.509.500 TL’den başlıyor.

image 41

Sürüş Destek Paketinin güncellenmesiyle, Aktif Direksiyon Kontrolü işlevi kullanılarak Şeritte Kalma Yardımcısının kontrolü kolaylaştırıldı. İsteğe bağlı Römork Manevra Yardımcısı, çekici araçtaki direksiyon açısını otomatik olarak ayarlayarak yeni B-Serisi ile geri manevrayı daha güvenli ve rahat bir sürece dönüştürüyor.

B-Serisi’nin baz versiyonundan itibaren geri görüş kamerası, bilgi-eğlence ekranları, USB paketi ve napa deri direksiyon öne çıkıyor. Progressive donanım seviyesinden itibaren; Multibeam LED teknolojili farlar, bel destekli koltuk, park paketi, ayna paketi ve Easy Pack bagaj kapağı devreye giriyor.

image 42

Makyajlı Mercedes-Benz B Serisi’nin multimedya sistemi yenilendi Güncellenen MBUX özelliğinde üç ekran stili yeniden tasarlandı. Bu tasarımlar arasında yer alan Klasik bölümü sürüş bilgilerini içeriyor, ‘Sportif seçeneğinde dinamik devir sayacıyla birlikte iddialı bir görsellik sunuluyor.

Yalın bölümünde ise azaltılmış içeriklerle birlikte sadelik öne çıkıyor. Merkezi ekran daha önce de olduğu gibi navigasyon, medya, telefon, araç gibi işlevleri sunuyor ve dokunmatik ekran olarak kullanılabiliyor. Revize edilen telematik sistemi yeni tasarımı ve artan performansıyla da öne çıkıyor.

Kablosuz Apple Carplay veya Android Auto üzerinden akıllı telefonlarla bağlantı seçenekleri de mevcut. Daha fazla bağlantı için de ek bir USB-C bağlantı noktası eklendi ve USB şarj gücü ise daha da artırıldı.

Okumalısın!  KYMCO'dan Motobike İstanbul'da 5 yeni model!
image 43

Ayrıca Hey Mercedes sesli asistanı, yeni B-Serisi ile diyalog ve öğrenme konusunda daha da yetenekli hale geliyor. Örneğin, “Hey Mercedes” etkinleştirme kelimeleri olmadan da belirli eylemler tetiklenebiliyor. MBUX sesli asistan araç fonksiyonlarını açıklayabiliyor ve akıllı telefonunu bağlamak veya ilk yardım çantasını aramak üzere destek sağlıyor.

Makyajla birlikte B200’de 10,25 inçlik iki tane ekran yer alıyor. Alman üreticinin gelenekselleşen üç yuvarlak türbin görünümlü havalandırma çıkışı da bu modelde yer alıyor. Yeniden tasarlanan orta konsolda siyah panel de görünümüyle öne çıkarken yeni nesil direksiyon simidi ile napa deri direksiyon da standart olarak sunuluyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.