DOLAR 32,4430 -0.19%
EURO 34,8325 0%
ALTIN 2.419,20-0,13
BITCOIN 1882149-4,19%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

04:16

İMSAK'A KALAN SÜRE

Škoda Epiq: Elektrikli SUV Döneminin İlk Adımı
61 okunma

Škoda Epiq: Elektrikli SUV Döneminin İlk Adımı

Škoda, yeni elektrikli modeliyle heyecan verici bir döneme giriş yapıyor. Şehir içi SUV segmentine odaklanan ve kullanıcıların elektrikli araç deneyimini daha da erişilebilir hale getiren marka, Epiq adını taşıyan yeni modelini tanıttı. Bu araç, 2025'te Avrupa'da 25 bin euro civarında bir fiyatla satışa sunulacak.

ABONE OL
Nisan 18, 2024 14:22
Škoda Epiq: Elektrikli SUV Döneminin İlk Adımı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Škoda, yeni elektrikli modeliyle heyecan verici bir döneme giriş yapıyor. Şehir içi SUV segmentine odaklanan ve kullanıcıların elektrikli araç deneyimini daha da erişilebilir hale getiren marka, Epiq adını taşıyan yeni modelini tanıttı. Bu araç, 2025’te Avrupa’da 25 bin euro civarında bir fiyatla satışa sunulacak.

Epiq, 4.1 metre uzunluğuyla beş kişiye geniş bir iç yaşam alanı ve 490 litrelik bir bagaj hacmi sunuyor. Tasarım açısından Modern Solid adı verilen güçlü ve işlevsel bir tarzı benimseyen araç, iç ve dış tasarımında bu yeni dilin izlerini taşıyacak. Tek bir şarjla 400 kilometreye kadar menzil sağlayacak olan Epiq, elektrikli mobiliteye yeni bir soluk getirecek.

Epiq’in güçlü tasarımı, modern ve özgün bir görünüm sunuyor. Ön ızgarada radar ve ön kamera gibi işlevler için yer açılan yenilikçi tasarım detayları, aracın çağdaş ve dinamik bir görünüme sahip olmasını sağlıyor. Yan profildeki güçlü hatlar ve SUV tarzını vurgulayan detaylar, aracın dinamizmini ve karakterini öne çıkarıyor. Arka tasarımda ise kaslı bir görünüm ve özgün detaylar dikkat çekiyor.

Kabin tasarımı da minimalist ve işlevsel bir yaklaşımı benimseyerek, sürücüye pratik kullanım sunuyor. Yeni teknolojilerle donatılan iç mekan, kullanıcı deneyimini ön planda tutuyor ve Simply Clever özellikleriyle dikkat çekiyor. İki kollu direksiyon ve sezgisel kontrol paneli, sürüşü daha keyifli hale getiriyor.

Epiq, ismiyle de dikkat çekiyor. Markanın elektrikli SUV modellerine uygun bir şekilde belirlenen Epiq ismi, güçlü ve olağanüstü anlamlarıyla aracın karakterini yansıtıyor. Bu isim, markanın elektrikli araç atağına bir kilometre taşı olarak eşlik edecek gibi görünüyor.

DİKKAT!
Go Green Türkiye kapılarını Bursa'da açtı

Škoda’nın yeni elektrikli modeliyle attığı bu adım, markanın gelecekteki başarıları için önemli bir adım olarak değerlendirilebilir. Epiq’in tasarımı ve özellikleri, elektrikli araç teknolojisinin gelişimine katkı sağlayacak ve kullanıcıların beklentilerini karşılamayı hedefliyor.

Škoda, elektrikli araç ürün gamını her geçen gün genişletiyor ve elektrikli araçları herkes için daha ulaşılabilir hale getiriyor. Marka, yeni giriş seviyesi elektrikli modelinin ismini açıkladı. Škoda Epiq ismini alacak modelinden ilk görüntüleri paylaşan marka, bu aracı 2025 yılında sergileyecek ve Avrupa fiyatı yaklaşık 25 bin euro olacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.