DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20306195,08%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Mercedes-Benz Yenilenen Tam Elektrikli EQA ve EQB Modelleriyle Türkiye’de Satışa Sunuldu
66 okunma

Mercedes-Benz Yenilenen Tam Elektrikli EQA ve EQB Modelleriyle Türkiye’de Satışa Sunuldu

Mercedes-Benz'in tamamen elektrikli araç serisi olan EQA ve EQB modelleri, Türkiye pazarında yenilenen özellikleriyle satışa sunuldu. Yenilenen görünümü, verimlilik güncellemeleri ve kullanışlı donanımlarıyla dikkat çeken bu modeller, Avrupa'da satışa sunulduktan sonra Türkiye'deki kullanıcılara da sunulmaya başlandı.

ABONE OL
Nisan 23, 2024 22:23
Mercedes-Benz Yenilenen Tam Elektrikli EQA ve EQB Modelleriyle Türkiye’de Satışa Sunuldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mercedes-Benz’in tamamen elektrikli araç serisi olan EQA ve EQB modelleri, Türkiye pazarında yenilenen özellikleriyle satışa sunuldu. Yenilenen görünümü, verimlilik güncellemeleri ve kullanışlı donanımlarıyla dikkat çeken bu modeller, Avrupa’da satışa sunulduktan sonra Türkiye’deki kullanıcılara da sunulmaya başlandı.

Yenilenen EQA 250+ modelinin kombine ağırlıklı elektrik tüketimi 16,7-14,4 kWh/100 km aralığında gerçekleşirken, kombine ağırlıklı karbon emisyonları ise 0 g/km olarak belirlendi. Benzer şekilde EQB 250+ modelinin elektrik tüketimi 17,5-15,2 kWh/100 km aralığında olup, karbon emisyonları da 0 g/km olarak açıklandı.

Yenilenen EQA ve EQB Türkiyede - Araba Haberleri

Bu modellerde standart olarak sunulan AMG Tasarım Konsepti ile birlikte, Advance Plus ve Premium paketleri en çok tercih edilen donanım seçenekleri arasında yer alıyor. Müşteriler, araçlarını kişiselleştirmek için renk seçenekleri, iç mekân tasarım detayları, jantlar ve diğer çeşitli özellikleri zevklerine göre seçebiliyorlar. Ayrıca 5 koltuklu EQB modelinde ESP römork dengeleme sistemine sahip çeki demiri isteğe bağlı olarak eklenebiliyor.

Yenilenen iç mekân ise dokunmatik kontrol tuşlarıyla donatılan güncel direksiyon simidi, Mercedes-Benz logo detayı, kahverengi açık gözenekli ıhlamur ağacından imal edilmiş detay tasarımı ve Mercedes-Benz yıldız desenli arkadan aydınlatmalı süsleme gibi özelliklerle dikkat çekiyor. EQA ve EQB modellerinde standart olarak sunulan koltuk ısıtma, ambiyans aydınlatması, KEYLESS-GO ve metalik boya gibi donanımlar ise kullanıcılara konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor.

Yeni Mercedes EQA ve EQB resmen Türkiye'de! İşte fiyatları

Mercedes-Benz’in bu yenilenen elektrikli araçları, Türkiye pazarında kullanıcıların beğenisine sunulurken, markanın geleceğe yönelik çevreci ve yenilikçi yaklaşımını da bir kez daha ortaya koyuyor.

DİKKAT!
Hızla Yükselen 2024 Yeni Araba Fiyatları

Otomobilhaber.com Yorumu: Mercedes-Benz’in tamamen elektrikli EQA ve EQB modelleri, sadece çevreci ve yenilikçi bir yaklaşımı değil aynı zamanda konfor ve şıklığı da bir araya getiriyor. Türkiye’de satışa sunulan bu modeller, markanın elektrikli araç teknolojisindeki iddiasını göstermesi açısından önemli bir adım niteliğinde. Müşterilere sunulan geniş donanım seçenekleri ve kişiselleştirme imkanları da dikkate değer.

Burmester® Surround Ses Sistemi ile Mercedes-Benz’in MBUX Teknolojisi Birleşiyor

Yenilenen Mercedes EQA ve EQB tanıtıldı!

Mercedes-Benz’in MBUX teknolojisi, yeni Burmester® Surround ses sistemi ile daha da etkileyici bir deneyim sunuyor. Premium Paketi ile standart olarak sunulan bu ses sistemi, Dolby Atmos® teknolojisiyle müziğe daha fazla alan, netlik ve derinlik kazandırırken, çalınan her türlü ses ortamına uyum sağlıyor.

Burmester® Surround ses sistemi, kullanıcılara müziği daha önce hiç olmadığı kadar detaylı ve zengin bir şekilde deneyimleme imkanı veriyor. MBUX teknolojisiyle birleşen bu ses sistemi, Sound Experiences adı verilen özelliklerle kişiselleştirilmiş ses ayarlarını daha geniş bir kullanım alanına taşıyor. Bu sayede kullanıcılar, kendi tercihlerine göre ses deneyimlerini daha ayrıntılı bir şekilde ayarlayabiliyorlar.

Mercedes EQA Offerte E Promozioni 2024 Dealer On Fire, 57% OFF

Mercedes-Benz’in bu yenilikçi ses sistemi, sadece müzik dinleme deneyimini artırmakla kalmıyor, aynı zamanda araç içi eğlenceyi de bir üst seviyeye taşıyor. Dolby Atmos® teknolojisi sayesinde seslerin daha geniş bir alanda duyulması ve daha derin bir etki yaratması, kullanıcıların keyifli bir sürüş deneyimi yaşamalarını sağlıyor.

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.