DOLAR 32,2675 0.06%
EURO 34,8670 0.46%
ALTIN 2.420,281,15
BITCOIN 1999404-1,02%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Jeep Avenger, En Yenilikçi Tasarım Ödülü’nü Kazandı
493 okunma

Jeep Avenger, En Yenilikçi Tasarım Ödülü’nü Kazandı

Jeep Avenger, En Yenilikçi Tasarım Ödülü'nü Kazandı

ABONE OL
Ekim 4, 2023 23:56
Jeep Avenger, En Yenilikçi Tasarım Ödülü’nü Kazandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Jeep Avenger, “Küçük SUV ve Off Road Aracı” kategorisinde “En Yenilikçi Tasarım Ödülü”nü kazandı.

Şirket açıklamasına nazaran, Jeep markasının büsbütün elektrikli birinci modeli olan Avenger, Alman araba mecmuası auto motor und sport’un düzenlediği autonis Tasarım Müsabakası’nda ödüllendirildi.

14 bini aşkın okurunun oylarıyla mükafata layık görülen Avenger, tüm oyların yüzde 53’ünü alarak “Küçük SUV ve Off-Road Araç” kategorisinde “En Yenilikçi Tasarım Ödülü”nü kazandı

Jeep Avenger'a tasarım ödülü - Dünya Gazetesi

Son 12 ayda pazara sunulan en değerli arabaların değerlendirildiği “autonis”te, okurlar toplam 11 sınıfta 105 arabası oylayarak seçimini yaptı.

Jeep Avenger, Avrupa’nın en büyük ikinci ve süratle büyüyen segmenti olan B-SUV’de yer alan, yaklaşık 4 metre uzunluğunda kompakt bir SUV olma özelliğine sahip. Avenger, faal bir hayatı olan müşterilerin, kompakt boyutlara sahip olan, birebir vakitte da geniş alan ve depolama seçeneği sunan SUV gereksinimine cevap veriyor.

Jeep Avenger çok beğenildi: En iyi yenilikçi tasarım ödülünü kazandı

En başından itibaren tam bir Jeep olarak tasarlanan ve geliştirilen Avenger, Jeep DNA’sını kompakt boyutlarına taşırken yeteneklerini, tasarım, fonksiyonellik ve gelişmiş teknolojiyi bir ortada sunuyor.

Avenger, 156 HP’ye karşılık gelen 115 kW güç ve 260 Nm tork üretiyor. Avenger’daki 54 kWh kapasiteli batarya, yüksek güç yoğunluğu ile nominal ve kullanılabilir güç ortasında bir oran sunuyor. Kent döngüsünde 550 km ve WLTP döngüsünde ise 400 km menzil sağlıyor.

Avenger, 2030 yılında eser gamı büsbütün elektrikli olacak Jeep’in, sıfır emisyonlu başkan SUV markası olma yolundaki global elektrifikasyon stratejisinin de kıymetli bir adımını temsil ediyor.

Kaynak: AA / Araba
DİKKAT!
BMW iX1 eDrive20: Özellikler ve Fiyatı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.