Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından üretilen T10X modeli için ön sipariş başvuru sayısı 177 bin 467’ye ulaştı. Aşırı talep nedeniyle başvuru sitesine erişimde zorluk yaşandı. Çekiliş yarın, 29 Mart’ta TOGG’un YouTube kanalında yapılacak.
Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Togg’un T10X modeli için 16 Mart’ta başlatılan ön sipariş süreci, 27 Mart’ta sona erdi.
Bu süreçte aşırı bir talep yaşandı ve dün saat 14.00 ile 17.00 arasında Togg’un başvuru sitesine erişim sağlamakta zorluklar yaşandı.
Togg’un resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre, Togg T10X modeli için 177 bin 467 adet ön sipariş başvurusu alındı.
Bu yoğun ilgi için teşekkür edilirken, çekilişin yarın Togg’un YouTube kanalında yapılacağı açıklandı. Bu çekiliş sonucunda hangi kişilerin aracı öncelikle satın alma hakkı kazanacağı belirlenecek.
Togg, Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili olarak tanımlanıyor ve 2022 yılında seri üretimine başlaması planlanıyor.
GÜNCEL
9 gün önceDÜNYADAN
9 gün önceMARKALAR
14 gün önceMARKALAR
14 gün önceMARKALAR
14 gün önceGÜNCEL
15 gün önceGÜNCEL
15 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.