DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2076784-1,31%
İstanbul
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Tesla’nın yeni aracı sürücülerin kafasını karıştırıyor
318 okunma

Tesla’nın yeni aracı sürücülerin kafasını karıştırıyor

Dünyanın en büyük otomotiv firmalarından biri olan Tesla 2019 yılının başlarında duyurduğu Cybertruck'ı bu yıl satışa çıkardı. Aracın "Kırılmaz" camları ve farklı tasarımı dikkat çekmişti.

ABONE OL
Ocak 15, 2024 11:56
Tesla’nın yeni aracı sürücülerin kafasını karıştırıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tesla Cybertruck’ın Trafikteki Sorunu: Fren Yapıp Yapmadığı Anlaşılamıyor!

Tesla’nın dikkat çeken modeli Cybertruck, trafikteki sürüş özellikleriyle gündeme geldi. Aracın fren lambaları ve göstergelerinin aynı renkte olması, diğer sürücülerin Cybertruck’ın fren yapıp yapmadığını anlamasını zorlaştırıyor.

“Kırılmaz” Camlarla Tanıdık Cybertruck, Trafiğe Ayak Uyduramıyor!

Tesla’nın öne çıkan modeli Cybertruck, 2019’da duyurulduğunda “kırılmaz” camları ve özgün tasarımıyla dikkat çekmişti. Ancak şimdi aracın trafikteki fren sinyalleriyle ilgili yaşanan sorunlar gündeme oturdu.

LED Çubuğunun Kaybolması: Güvenlik Tehlikesi Mi?

Twitter’da paylaşılan bir video, Cybertruck’ın fren yapmasıyla sol gösterge ışığının kaybolduğunu gösteriyor. Bu durum, aracın arkasındaki LED çubuğunun trafikteki diğer sürücüler tarafından fark edilememesine neden oluyor, bu da güvenlik endişelerini beraberinde getiriyor.

 Tesla’nın Otonom Sürüş Yazılımı Sorunu Üzerine Yeni Bir Kriz!

Bu durum, Tesla’nın bu yılın başlarında otonom sürüş yazılımındaki sorunlar nedeniyle 363 bin aracını geri çağırmasının ardından geliyor. ABD Trafik Güvenliği İdaresi, yazılımın güvensiz kavşaklar yaratması ve diğer sürücüleri tehlikeye atması nedeniyle uyarıda bulunmuştu.

Okumalısın!  Engelli Adına Alınan Aracın Kullanımı ve Kurallar

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.