DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2050665-2,29%
İstanbul
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Polonya’da Elektrikli Otomobil Tartışmaları TOGG’mı benziyor?
717 okunma

Polonya’da Elektrikli Otomobil Tartışmaları TOGG’mı benziyor?

Plan ve İhtimaller: ElectroMobility'nin genel müdürü Krzysztof Kowalczyk, elektromobilite yönelik hükümet planının yanıtı olarak Polonya'da yerli elektrikli otomobil üretimi hakkında belirsiz bilgiler verdi.

ABONE OL
Ocak 15, 2024 14:04
Polonya’da Elektrikli Otomobil Tartışmaları TOGG’mı benziyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Polonya’da Elektrikli Otomobil Üretimi Gündemde: Planlar ve Tartışmalar”

Polonya’da elektrikli otomobil üretimi konusunda heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. ElectroMobility’nin genel müdürü Krzysztof Kowalczyk ve Kantar TNS stüdyosu işbirliğiyle belirlenen temel parametrelerle ilgili planlar, üretim, fiyat ve menzil karşılaştırmaları göz önüne alındığında, yerli elektrikli otomobil konusu ülkede tartışmaları alevlendiriyor.

“Polonya’nın Elektromobilite Planları”

Polonya’da, ElectroMobility’nin genel müdürü Krzysztof Kowalczyk, elektromobilite konusundaki hükümet planlarına ilişkin belirsiz bilgileri paylaşıyor. Ülkenin yerli elektrikli otomobil üretimine yönelik planlar ve ihtimaller üzerine tartışmalar sürüyor.

“Yerli Elektrikli Otomobilin Temel Parametreleri Belirleniyor”

ElectroMobility Polonya SA’nın işbirliği yaptığı Kantar TNS stüdyosu ile yapılan çalışmalarda, yerli elektrikli otomobilin temel parametreleri belirleniyor. Plan, 150 km menzili olan, 60.000 zlotiye mal olan, kompakt ve dört kişilik bir otomobil üretmeyi hedefliyor.

“Fiyat ve Menzil Karşılaştırmaları”

Elektrikli otomobillerin günümüzdeki fiyat ve menzil durumları karşılaştırılıyor. Smart EQ fortwo, Dacia Spring Cargo, Nissan Leaf, Peugeot e-208 Active gibi modeller arasında fiyat ve menzil performansı inceleniyor.

“Yarışma ve Prototip Beklentisi”

ElectroMobility Polonya SA, 2017’de yerli elektrikli otomobil geliştirmek amacıyla bir yarışma düzenledi. Bu yarışmanın hedefi, işlevsel ve sürüş yapabilen bir prototipin bir yıl içinde hazır olması. Polonya’nın kendi e-otomobilini üretecek ekibi seçme amacını taşıyor.

Polonya’da yerli elektrikli otomobil üretimi konusu, planlar ve belirsizliklerle dolu bir geleceği işaret ediyor. Detaylı bilgiler ve güncel gelişmeler için Otomobilhaber.com’u takip etmeye devam edin.

Okumalısın!  Çinli elektrikli otomobil Yudo Türkiye'ye geliyor: İşte fiyatı!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.