DOLAR 32,3725 -0.03%
EURO 34,6354 0.04%
ALTIN 2.379,980,02
BITCOIN 1949150-4,74%
İstanbul
14°

KAPALI

04:18

İMSAK'A KALAN SÜRE

Çinli elektrikli otomobil Yudo Türkiye’ye geliyor: İşte fiyatı!
446 okunma

Çinli elektrikli otomobil Yudo Türkiye’ye geliyor: İşte fiyatı!

Son dönemde Çin markalarının Türkiye'ye ilgisinde belirgin bir artış gözleniyor. Bu durum, pazara giren firma sayısına da yansıyor.

ABONE OL
Kasım 10, 2023 13:43
Çinli elektrikli otomobil Yudo Türkiye’ye geliyor: İşte fiyatı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dönemde Çin markalarının Türkiye’ye ilgisinde belirgin bir artış gözleniyor. Bu durum, pazara giren firma sayısına da yansıyor.

Türkiye otomotiv pazarında dünyanın lider elektrikli üreticisi BYD’nin de dahil olmasıyla Çin menşeli marka sayısı 9’a yükselmişti. Şimdi ise bir Çinli model daha ülkemizde satışa çıkacak.

Yudo, 2 yıl / 60.000 kilometre standart garanti, 5 yıl / 100.000 kilometre de batarya garantisiyle ve 990 bin TL başlangıç fiyatıyla ocak ayından itibaren satın alınabilecek.

Yudo neler sunuyor

Standart olarak gelen Elit paketinde, otomobil için planlanan tüm donanımlar sunuluyor.

Bu kapsamda listeye baktığımızda; “17 inç alaşım jant seti, tamamı LED far grubu, elektrikli ve ısıtmalı aynalar, anahtarsız giriş, elektronik park freni, arka park sensörü, adaptif hız sabitleyici, kablosuz telefon şarjı, ısıtmalı sürücü koltuğu, OTA güncelleme destekli 12,3 inçlik Amber OS işletim sistemi, sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon ARM çipli Multimedia Türkçe ekran ve dijital gösterge paneli gibi zengin bir donanım listesi karşımıza çıkıyor.

Çinli elektrikli otomobil Yudo Türkiye'ye geliyor: İşte fiyatı!

Yeni model, akıllı sürüş asistanı sayesinde tek şarjla 415 km’ye kadar menzil sunarak kullanıcıların uzun yolculuklarını keyifli hale getiriyor.

LFP (Lityum-demir-fosfat) bileşeniyle şekillenen REPT BATTERO marka 41 kWh kapasitesindeki bataryanın 50Kw’lık DC hızlı şarj desteği sayesinde, yüzde 10’dan yüzde 80 seviyesine 45 dakikada gelebiliyor.

Yudo 3’ün kalbinde standart olarak yaklaşık 95 beygir güç (70 kW) ve 165 Nm tork üreten güçlü bir elektrik motoru yer alıyor.

DİKKAT!
Araç Ve Alacakları İlgilendiren Flaş Gelişme

Kendi sınıfı arasında en iyi performans sunan bu motor ve batarya kombinasyonu, toplamda tüm bileşenleriyle 1.310 kilogram olan otomobili maksimum 130 km/s hıza çıkarabiliyor. Modelin 0’dan 50 km/sa hıza çıkması 4.5 saniye sürüyor.

Çinli elektrikli otomobil Yudo Türkiye'ye geliyor: İşte fiyatı!Çinli elektrikli otomobil Yudo Türkiye'ye geliyor: İşte fiyatı!Çinli elektrikli otomobil Yudo Türkiye'ye geliyor: İşte fiyatı!Çinli elektrikli otomobil Yudo Türkiye'ye geliyor: İşte fiyatı!

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.