DOLAR 32,2234 -0.11%
EURO 34,9331 0.17%
ALTIN 2.445,790,57
BITCOIN 1969106-2,78%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kâmil Koç, Yılın İtibarlısı Ödülüyle Taçlandı!
139 okunma

Kâmil Koç, Yılın İtibarlısı Ödülüyle Taçlandı!

Kâmil Koç, sektördeki en prestijli ödüllerden biri olan 'The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri'nde Karayolu Taşımacılığı kategorisinde üst üste üçüncü kez 'Yılın İtibarlısı' seçildi.

ABONE OL
Ocak 30, 2024 22:50
Kâmil Koç, Yılın İtibarlısı Ödülüyle Taçlandı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kâmil Koç, sektördeki en prestijli ödüllerden biri olan ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Karayolu Taşımacılığı kategorisinde üst üste üçüncü kez ‘Yılın İtibarlısı’ seçildi. Türkiye seyahat sektörünün en itibarlı markası, yıl içinde gösterdiği üstün performans ve halk jürisinin oylarıyla bir kez daha zirveye çıktı.

Halkın Oylarıyla Belirlenen İtibar: The ONE Awards’un 10. Yılında Başarı

Kâmil Koç, Yılın İtibarlısı Ödülüyle Taçlandı!

Kâmil Koç, Yılın İtibarlısı Ödülüyle Taçlandı!

Marketing Türkiye ile Akademetre Research and Strategic Planning iş birliğinde düzenlenen The ONE Awards, pazarlama ve iletişim sektörünün en önemli standartlarından biri olarak kabul ediliyor. Halk jürisi tarafından belirlenen ‘Yılın İtibarlıları’, yapılan ‘İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü’ araştırması kapsamında ortaya çıkıyor. Bu yıl 10. kez düzenlenen ödül töreninde Kâmil Koç, sektöründeki liderliğini bir kez daha kanıtladı.

Yolcuların Güvenine Layık: Kâmil Koç’un Başarı Hikayesi

Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, bu prestijli ödülle ilgili yaptığı açıklamada, “Bizzat yolcularımız tarafından ödüllendirilmek apayrı bir mutluluk” dedi. Kâmil Koç’un dev filosu, geniş çalışan kadrosu ve yıllara dayanan deneyimiyle Türkiye’nin öncü karayolu seyahat markası olma başarısı, halkın güvenini kazanma ve yüksek memnuniyet sağlama stratejisinin bir sonucu olarak öne çıkıyor. Üst üste üçüncü kez kazanılan bu ödül, şirketin yolcu memnuniyeti odaklı hizmet anlayışının ne kadar etkili olduğunu gösteriyor.


Büyük Başarı: Kâmil Koç, Üst Üste Üçüncü Kez ‘Yılın İtibarlısı’ Seçildi

Kâmil Koç’un itibarlı yolculuğu ve sektöre damgasını vuran başarıları hakkındaki detayları öğrenmek için otomobilhaber.com’u takip etmeye devam edin. Yılın İtibarlısı ödülü, Kâmil Koç’un başarı hikayesini daha yakından keşfetmek için bir fırsat sunuyor.

Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında da başarımızı böylesine prestijli bir ödülle taçlandırmak bizler için çok ayrı ve özel bir anlam taşıyor. Çünkü bu değerli ödül, bizzat araçlarımızı tercih eden yol arkadaşlarımızın oyları ile veriliyor. Dolayısıyla yol arkadaşlarımız tarafından böylesine bir ödüle layık görülmek bizler için apayrı bir mutluluk. Üstelik bu ödülü son üç yılda üst üste üçüncü kez kazanıyoruz. Bu istikrarlı başarı için tüm çalışma arkadaşlarımı kutluyorum. 2024 yılında da yine yolcu memnuniyeti odaklı bir yaklaşımla yol arkadaşlarımıza Kâmil Koç’un hizmet kalitesini yaşatmaya devam edeceğiz.

DİKKAT!
MAİS AŞ'den 100. yıla özel film: Yüz Yıldır Hep Sana Çıkıyor Yollar!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.