DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

0

BEĞENDİM

ABONE OL

MAİS A.Ş., Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını özel filmiyle kutluyor.

MAİS A.Ş., Renault ve Dacia markalarının yeni modelleri için yıl boyu yaptığı ezber bozan lansmanlarla Türkiye’nin dört bir yanını kapsayan Türkiye turunu tamamladı.

MAİS A.Ş., Renault ve Dacia markalarının yeni modelleri için yıl boyu yaptığı ezber bozan lansmanlarla Türkiye’nin dört bir yanını kapsayan Türkiye turunu tamamladı. Lansman yolculuğunun son adımında Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutlayan MAİS A.Ş., “Hep Sana Çıkıyor Yollar” söylemiyle Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’e saygı için Ankara’da buluştu.

Kars ve Iğdır yollarında başlayıp; Gökçeada, Marmaris ve Van’dan sonra, ATATÜRK’ün “Ordular, ilk hedefiniz Akdeniz’dir, ileri!” sözlerinden ismini alan Anıtkabir etrafındaki ikonik sokakları da içine alan film, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak hazırlandı.

MAİS A.Ş. Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş,

“Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında olmanın coşkusu içerisindeyiz. Geçtiğimiz dönemde dört modelimizin lansmanını, Türkiye’nin en doğusundan en batısına, birbirinden değerli dört noktasında gerçekleştirdik. Hangi yoldan, nereye gidersek gidelim, yollar hep 100. yılını kutlayacağımız Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal ATATÜRK’e çıkıyor. Bu düşünceden hareketle, Ulu Önder ATATÜRK’e olan saygımızı vurgulayan “Hep Sana Çıkıyor” söylemiyle Ankara’da yolculuğumuzu tamamladık.

Türkiye Cumhuriyeti’ne olan sorumluluklarının bilinciyle ülkemize 62 yıldır hizmet eden OYAK’tan aldığımız güçle, MAİS A.Ş. olarak, büyük bir tutkuyla bağlı olduğumuz Cumhuriyetimizin 100. yılını, özel olarak hazırladığımız filmimizle kutluyoruz.”

 

Okumalısın!  J.D. Power 2023 APEAL'da Chery çifte birincilik kazandı

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.