DOLAR 32,5429 0.29%
EURO 34,9125 0.33%
ALTIN 2.444,740,28
BITCOIN 20710380,73%
İstanbul
14°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Amazon, Hyundai Satışlarıyla Otomobil Pazarına Giriyor.
192 okunma

Amazon, Hyundai Satışlarıyla Otomobil Pazarına Giriyor.

Amazon, ABD'deki müşterilere bu yıldan itibaren Hyundai araçlarını çevrimiçi olarak sipariş etme imkanı sunacak. Bu hamle, geleneksel otomobil üreticilerinin büyük ölçüde kullanmadığı doğrudan tüketiciye erişim sağlayarak, otomotiv sektörüne yeni bir boyut kazandırıyor.

ABONE OL
Şubat 2, 2024 15:12
Amazon, Hyundai Satışlarıyla Otomobil Pazarına Giriyor.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amazon, ABD’deki müşterilere bu yıldan itibaren Hyundai araçlarını çevrimiçi olarak sipariş etme imkanı sunacak. Bu hamle, geleneksel otomobil üreticilerinin büyük ölçüde kullanmadığı doğrudan tüketiciye erişim sağlayarak, otomotiv sektörüne yeni bir boyut kazandırıyor.

“Geleneksel Bayilik Modeline Karşı Amazon’un Çevrimiçi Devrimi”

Bu adım, ABD’deki mevcut bayilik modeline bir darbe olarak algılanabilir. Zira Tesla ve Rivian gibi elektrikli araç şirketleri zaten yalnızca çevrimiçi satış yaparken, içten yanmalı motorlu araç satışları genellikle bayiler aracılığıyla gerçekleşiyor. Ancak önümüzdeki yıllarda, tahminlere göre ABD’deki otomobil satışlarının yaklaşık %35’i çevrimiçi olabilir ve bu da yılda 5,5 milyon araç ve 262 milyar dolar gelir demek.

“Otomobil Alışverişinde Çevrimiçi Devrim: Amazon’un Geleceği Şekillendiriyor”

Gelecekteki otomobil alışveriş alışkanlıkları, çevrimiçi satış modelleriyle şekillenebilir mi? Amazon’un Hyundai araçları üzerinden başlattığı bu adım, otomotiv endüstrisinde bir çevrimiçi devrimin habercisi olabilir. Detaylı bilgiler ve sektördeki gelişmeler için otomobilhaber.com’u takip etmeye devam edin.

DİKKAT!
Türkiye'de elektrikli otomobil sayısı 9 ayda 3,5 katına çıktı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.