DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Togg’una gelen 4 milyon TL teklifi reddetti, bir aydır araçtan inmiyor
770 okunma

Togg’una gelen 4 milyon TL teklifi reddetti, bir aydır araçtan inmiyor

Togg'una gelen 4 milyon TL teklifi reddetti, bir aydır araçtan inmiyor

ABONE OL
Ağustos 9, 2023 10:16
Togg’una gelen 4 milyon TL teklifi reddetti, bir aydır araçtan inmiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Togg’una gelen 4 milyon TL teklifi reddetti, bir aydır araçtan inmiyor

Togg ile bir ay içerisinde 7 bin 259 kilometre yaptı

İSTANBUL – Türkiye’nin yerli arabası Togg’un 43’üncü talihlisi Murat Gündoğdu, aracına 4 milyon TL teklif edildiği lakin satmadığını belirtti. Bir ay içerisinde 8 bin kilometreye yakın yol yaptığını söyleyen Gündoğdu, bu müddet zarfı içerisinde araçla ilgili hiçbir problem yaşamadığını vurguladı.

Türkiye’nin yerli ulusal doğuştan elektrikli araba Togg’un talihlileri araçlarını teslim almaya devam ediyor. Çekilişin akabinde T10X aracını teslim alan Murat Gündoğdu, aracı ile bir ay içerisinde 7 bin 259 kilometre yaptı. Bu vakit zarfında aracın arıza vermediğini belirten talihli, araç ile gezmenin çok keyifli olduğunu söyledi. Kendi işyerine şarj istasyonu kurduran talihli, yaklaşık 230 TL’ye doldurduğu bataryası ile 500 kilometre yol yaptığını lisana getirdi. Talihli, araca 4 milyon teklif geldiğini ve satmadığını belirtti.

“Lüks araç kullanan arkadaşlarım Togg’a binince yansıları çok farklı oluyor”

Togg aracını aldığında hislerine hakim olamadığını belirten Murat Gündoğdu, “Togg çok farklı bir araç. Öbür araçlara binme isteğimi ortadan kaldırdı. Aracı alalı 1 ay oldu ve 1 ay içerisinde tam 7 bin 259 kilometre yol yaptım. Bu vakit zarfında araç hiçbir arıza vermedi. Telefonuma uygulama indirdim nerede şarj istasyonu olduğunu oradan takip edebiliyorum. Çekiliş sıram 43’tü ve sıram gelince aracımı aldım. Ödemesini yapmış insanların tamamına teslimatlar yapılıyor. Benim oturduğum ilçede toplamda 10 tane Togg araç var. İstanbul’da yolda sürüş halindeyken hoş reaksiyonlar oluyor ancak fakat Anadolu bölgesinde bu hoş reaksiyon sele dönüşüyor. Öteki marka lüks bir araca binen arkadaşlarım Togg’a binince yansısı çok farklı oluyor” formunda konuştu.

“Araca 4 milyon teklif eden oldu asla satmayı düşünmedim”

Okumalısın!  İkinci el online otoda ağustosta en çok satılan markalar belli oldu

Aracın bakımının olmadığını kelamlarına ekleyen Gündoğdu, “Araç 40 bin kilometreye geldiğinde servise götürüyorsunuz o denli bir rutin bakıyorlar bu kadar. Onun haricinde balataları 50-60 binde değiştiriyorsunuz. Yağ, su, hava filtresi, mazot filtresi üzere değişecek hiçbir şeyi yok. Araca bindikten sonra inmiyorsunuz. Aracı aldığımdan beri geziyorum. Aracın keyfi çok farklı. Bu araçta olan özellikler birçok lüks araçta var ancak bu araç bizim birinci aracımız. O yüzden başa baş müsabakası çok hoşuma gidiyor. Bizim birinci aracımız böyleyse öteki çıkartacağımız araçları düşünemiyorum. Aracı 1 milyon 290 bin TL’ye aldım. Araca 4 milyon teklif eden oldu asla satmayı düşünmedim. Ben bu araca binme erdemine nail oldum. Milliyetçi biri olarak ben para ile bu aracı değişmem. Aracımı işyerimde şarj ediyorum. Toplamda 230 TL’ye şarj ediyorum. Ortalamada 500 kilometre yol yapıyorum” sözlerini kullandı.

“Araç 0-100 kilometre sürate yaklaşık 4.8 saniyede ulaşıyor”

Aracın özelliğine değinen Gündoğdu, “Sürüş sistemleri, otomatik park, ani otomatik frenleme, yardımcı sistemler üzere birçok özellik var araçta. Araç 0-100 kilometre sürate yaklaşık 4.8 saniyede ulaşıyor. Araç, virajlarda savurmuyor ve suratı kaç olursa olsun gaza bastığınız an ivmeyi tekrar yakalıyor” diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Uğur Çetin – Araba

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.