DOLAR 32,3848 -0.21%
EURO 34,7799 0.08%
ALTIN 2.438,920,03
BITCOIN 2035977-1,68%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Skywell’den Ev Konforunda Bir Araç Skyhouse EV
372 okunma

Skywell’den Ev Konforunda Bir Araç Skyhouse EV

Skywell, otomotiv sektörüne iddialı bir giriş yaparak, yeni elektrikli coupe modeli "Skyhome EV"i resmi olarak tanıttı. Skyhome EV, tavana entegre edilen ekran ve ayak masajı özellikleri sayesinde kullanıcıları ev konforunda hissettiriyor.

ABONE OL
Mart 28, 2024 05:44
Skywell’den Ev Konforunda Bir Araç Skyhouse EV
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Skywell, otomotiv sektörüne iddialı bir giriş yaparak, yeni elektrikli coupe modeli “Skyhome EV”i resmi olarak tanıttı. Skyhome EV, tavana entegre edilen ekran ve ayak masajı özellikleri sayesinde kullanıcıları ev konforunda hissettiriyor.

Tavana entegre ettiği televizyon sayesinde ev konforunu yaşatacak olan Skywell Skyhome EV, 21 hoparlörlü ses sistemiyle benzersiz bir kabin içi deneyim vaat ediyor. Kapılarda, direksiyonda ve hoparlörlerde kullanılan ortam aydınlatmaları iç mekâna hareket ve modernlik katıyor.
Trendbet
Skywell sedanı göz kamaştırdı: Araçta sinema keyfi

Güç elektroniğinde çağı yakaladı

Güç elektroniğinde çağı yakalayan Sykwell, tasarım tarafında batı ve Çin klasmanına yaklaşırken, Skywell Skyhome modeliyle, tek veya çift motorlu dört tekerlekten çekişli olmak üzere iki farklı versiyon halinde görücüye çıktı.  2025 yılında satışa sunulması beklenen araçla birlikte Sykwell, Türkiye’de hedeflediği ivmeyi yakalayarak model sayısını artırmayı hedeflerken Avrupa’da güçlü kalmayı sürdürmeyi amaçlıyor.

Türkiye’de yatırım ile 3 yeni model

Skyworth Skyhome budget EV limo aims sky-high - carsales.com.au

Skyworth Grubu, otomotiv alanında Avrupa’daki yatırımlarını Ulu Motor ile birlikte Türkiye’de yapılandıracağını açıklamıştı. Bunun yanında Avrupa’da gelecek yıl 3 yeni model sunmayı planlayan grup, Türkiye’deki yatırımı ile ekosistemin var olmasında katkısını ve Avrupa’da kalıcı olduğunu göstermektedir.

DİKKAT!
Elektrikli Araba Pazarı 2024: Togg'un Etkisi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.