DOLAR 32,4549 0.22%
EURO 34,6655 0.17%
ALTIN 2.392,250,52
BITCOIN 1874640-5,96%
İstanbul
14°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Peugeot ve Otomotiv Pazarının Büyümesi
324 okunma

Peugeot ve Otomotiv Pazarının Büyümesi

Peugeot Türkiye, Pazar Beklentilerini Aştı Stellantis Türkiye Genel Müdürü Gülin Reyhanoğlu, Peugeot'nun yenilenen modelleri 2008 ve 508 ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
Ekim 30, 2023 13:03
Peugeot ve Otomotiv Pazarının Büyümesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Peugeot Türkiye, Pazar Beklentilerini Aştı Stellantis Türkiye Genel Müdürü Gülin Reyhanoğlu, Peugeot’nun yenilenen modelleri 2008 ve 508 ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin otomotiv pazarının büyüdüğünü ve Peugeot’un bu büyümeye önemli bir katkı sağladığını belirtti. İşte Reyhanoğlu’nun değerlendirmeleri:

Peugeot Türkiye’nin Başarısı ve Küresel Tanınırlığı

Peugeot Türkiye’nin başarısı sadece Türkiye sınırlarında kalmıyor. Global CEO’muz Linda Jackson, Türkiye’nin Peugeot satışlarında yükselmeyi başardığını belirtmişti. Peugeot Türkiye olarak global anlamda en çok Peugeot satılan 5. ülke konumuna ulaşmış bulunuyoruz. Bu başarıyı daha da artırmak için iddialıyız.

Talep ve Beklentiler

Türkiye otomotiv pazarına olan talepte herhangi bir daralma gözlemlemiyoruz. Piyasayı yakından takip ediyoruz. Şu anki ortamda talebin düşmediğini görüyoruz. Müşterilerimizin taleplerini karşılayamamış durumdayız çünkü üretim ve tedarik sorunları yaşanıyor. Dolayısıyla talep olduğu sürece satış hedeflerimize ulaşmayı sürdüreceğimize inanıyoruz. Ayrıca araç bulma konusundaki sorunlar azaldı ve ortalama bekleme süresi birkaç haftayı geçmiyor.

Elektrikli Araçlar ve Gelecek Planlar

Elektrikli araçlar konusunda bu yıl daha fazla atağa geçmeyi planlıyoruz ve önümüzdeki yılın toplam satışlarının yüzde 15’ini elektrikli araçlardan oluşturmayı hedefliyoruz. Bu alanda da büyümeye devam edeceğiz.

 

 

 

DİKKAT!
PEUGEOT, SÜRÜCÜLERE YENİ BİR DENEYİM SUNUYOR!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.