DOLAR 32,2919 0.02%
EURO 34,9783 0.39%
ALTIN 2.440,340,65
BITCOIN 1977848-2,74%
İstanbul
16°

AÇIK

20:17

AKŞAM'A KALAN SÜRE

PEUGEOT, SÜRÜCÜLERE YENİ BİR DENEYİM SUNUYOR!

PEUGEOT, SÜRÜCÜLERE YENİ BİR DENEYİM SUNUYOR!

ABONE OL
Nisan 25, 2024 13:54
PEUGEOT, SÜRÜCÜLERE YENİ BİR DENEYİM SUNUYOR!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PEUGEOT, kullanıcıların büyük ilgisini çeken ikonik i-Cockpit®’e entegre edilen ve “OK PEUGEOT” komutuyla etkinleştirilen ChatGPT ile sürücülere benzersiz bir deneyim sunuyor. Bu yenilik, markanın müşterilere daha etkileşimli bir araç içi deneyim sunma hedefine bir adım daha yaklaştırıyor.

Yeni ChatGPT yapay zeka, PEUGEOT’nun en güncel modellerinde yer alıyor ve kullanıcılara gelişmiş ve doğru bilgiler sunarak sürüş deneyimini daha keyifli hale getiriyor. Sesli asistan “OK PEUGEOT” komutuyla kolayca aktif hale gelen ChatGPT, sürücülerin her türlü sorusuna yanıt verirken aynı zamanda eğlenceli ve bilgilendirici aktiviteler sunma yeteneğine de sahip.

PEUGEOT, bu teknolojiyi binek araçlarında uygulayan ilk üreticilerden biri olarak öne çıkıyor ve sürücülerine yeni bir deneyim vad ediyor. Yenilikçi yapay zeka ChatGPT, sadece bilgi sunmakla kalmayıp aynı zamanda eğlenceli testler ve yolculuklarda pratik çözümler de sunabiliyor.

Üretken yapay zeka ChatGPT, PEUGEOT’nun bağlantılı navigasyonla donatılan tüm yeni nesil modellerinde kullanıma sunuluyor. Bu yeni deneyimle birlikte sürücüler, araç içinde daha etkileşimli ve akıcı bir iletişim yaşayacaklar.


PEUGEOT’nun sesli asistanı ChatGPT, sürücülerin yaşamını kolaylaştırmak ve eğlenceli bir yolculuk sunmak için harika bir özellik. Sizce bu tür yapay zeka uygulamaları, sürüş deneyimini nasıl etkiliyor?

DİKKAT!
10 dakika şarjla 400 km menzil sunan bataryalar geliyor

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.