DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2051851-1,86%
İstanbul
°

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Mustafa Akan: Araba piyasasında hak yerini buldu
385 okunma

Mustafa Akan: Araba piyasasında hak yerini buldu

Mus-Car yöneticisi Mustafa Akan, otomobil piyasasına yönelik alınan tedbirler sayesinde fiyatların sıfır otomobillerde de düşmesini "hak yerini buldu" şeklinde yorumladı

ABONE OL
Ekim 5, 2023 21:00
Mustafa Akan: Araba piyasasında hak yerini buldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ın, araba piyasaasına yönelik alınan kararlarla birlikte ikinci el ve sıfır araçlarda fiyatların düşeceğini, bu düşüşün kampanyalarla birlikte yüzde 25’leri bulacağını söylemişti.

Konuyla ilgili Enson Gündem Özel YouTube yayınında İlker Koç’un sorularını yanıtlayan Mus-Car yöneticisi Mustafa Akan, şu açıklamalarda bulundu:

“Piyasada hak yerini buldu”

MusCar kurucusu kimdir? MusCar nasıl kuruldu? İşte merak edilen MusCar  kuruluş hikayesi...

Aslında yıllardır sürdürdüğümüz sistem geri geldi, fiyatlar geriledi, hak yerini buldu diyebiliriz. Bugünün kurallarında 850 bin lira ile 1 milyon 100 bin lira ortası, modeline ve kilometresine nazaran lüks araçları şu anda alabilirsiniz.

Ancak orta segmentin fiyatlarının çok düşeceğini düşünmüyorum. araba topluluğu bu durumu öngöremedi. Araba dünyası, bunu öngörüp bu biçimde ilerlerse çok daha sağlıklı ve dürüst ticaret yapabilirler.

Kaplama gereçler yurt dıından geliyor. Bunları yapanlar da iş ortaklarımız, vakit zaman biz de kaplatabiliyoruz. Boyamaktansa kaplatmak çok daha düzgün olabiliyor. Kaplama fiyatları 40 bin liradan 150 bin liraya kadar çıkıyor.

Okumalısın!  Opel yeni konsepti Experimental'in ayrıntılarını paylaştı

    En az 10 karakter gerekli
    Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.