DOLAR 32,3786 -0.2%
EURO 34,8203 0.16%
ALTIN 2.438,490,01
BITCOIN 2033068-1,76%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Mercedes’ten Gazze’de katliam yapan İsrail’e 1 milyon euroluk yardım
338 okunma

Mercedes’ten Gazze’de katliam yapan İsrail’e 1 milyon euroluk yardım

LinkedIn üzerinden bir paylaşım yapan Kaellenius, "İsrail'e yönelik terör saldırılarından bu yana dünya çapında yayınlanan haber ve görüntüler beni derinden sarsıyor.

ABONE OL
Kasım 16, 2023 00:05
Mercedes’ten Gazze’de katliam yapan İsrail’e 1 milyon euroluk yardım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“GÖRÜNTÜLER BENİ DERİNDEN SARSIYOR”

LinkedIn üzerinden bir paylaşım yapan Kaellenius, “İsrail’e yönelik terör saldırılarından bu yana dünya çapında yayınlanan haber ve görüntüler beni derinden sarsıyor. Orta Doğu’da barışa olası yansımaları konusunda son derece endişeliyim.

Bölgede meslektaşlarım, uzun süredir tanıdıklarım ve iyi dostlarım var. Şiddete maruz kalan ve sevdiklerini kaybetmenin yasını tutan herkese en kalbi şefkatimi iletiyorum.” dedi.

“SAHADAKİ ACILARIN HAFİFLETİLMESİNE KATKIDA BULUNMAK İSTİYORUZ”

Kaellenius sözlerini şöyle sürdürdü: “Düşüncelerim ayrıca çok sayıda yaralı, kaçırılanlar ve aileleriyle birlikte. Son günlerde çeşitli kurum ve kuruluşlarla temasa geçtik çünkü sahadaki acıların en azından bir nebze de olsa hafifletilmesine katkıda bulunmak istiyoruz. Mercedes-Benz, kurtarma araçlarının satın alınmasına yönelik yardım kuruluşları United Hatzalah’ın yanı sıra kardeş kuruluşlarla birlikte bölgedeki insani yardımları koordine eden Alman Kızıl Haçı’na toplam bir milyon euro bağışta bulunuyor. Tel Aviv’deki Ar-Ge tesisimizin ekibiyle elbette sürekli iletişim halindeyiz ve onların güvenliği en büyük önceliğimiz.”

DİKKAT!
Avrupa'daki araba satışlarına Çinli markalar damga vurdu

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.