DOLAR 32,4089 0.01%
EURO 34,8249 -0.05%
ALTIN 2.384,720,21
BITCOIN 1958355-5,56%
İstanbul
14°

KAPALI

04:18

İMSAK'A KALAN SÜRE

Honda, yeni elektrikli scooter’ı ile dikkat çekiyor
646 okunma

Honda, yeni elektrikli scooter’ı ile dikkat çekiyor

Japonya'da gerçekleşen yılın Mobilite Fuarı'nda Honda, elektrikli scooter dünyasına yeni bir soluk getirecek Honda SC e modelinin tasarımını sergiledi.

ABONE OL
Kasım 9, 2023 10:06
Honda, yeni elektrikli scooter’ı ile dikkat çekiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Japonya’da gerçekleşen yılın Mobilite Fuarı’nda Honda, elektrikli scooter dünyasına yeni bir soluk getirecek Honda SC e modelinin tasarımını sergiledi. Elektrikli araç portföyünü hızla genişletmekte olan Honda, bu yenilikçi scooter konseptiyle adeta bir gelecek vaadi sunuyor. Honda SC e, özellikle çift batarya paketiyle dikkat çekerken, modern tasarım anlayışı ve tam genişlikte bir LED ışık çubuğuyla ön plana çıkıyor.

LED ışık çubuğu, aydınlatmalı bir Honda logosunu da bünyesinde barındırırken, katlanabilir yolcu ayak destekleri de tasarımın kullanışlı detayları arasında yer alıyor. Tekli fakat geniş bir koltuğa sahip olan scooter, yolcu tutamaklarına da ev sahipliği yapıyor. SC e’nin mavi aksanlarla bezenmiş geniş bir ayak dayama alanı bulunuyor ve bu mavi aksanlar, gidonda, motorda, arka bölümde ve ön aydınlatma panelinde de kendini gösteriyor.

Honda, yeni elektrikli scooter’ı ile dikkat çekiyor

Honda SC e, Honda EM 1e modeline benzer hatlara sahip olsa da daha büyük bir yapıya sahiptir. Arka koltuğun arkasına konumlandırılmış olan iki adet çıkarılabilir 1.3kWh batarya paketi, depolama alanının büyük bir kısmını kaplıyor. İki batarya paketi ile 100 kilometre menzil sunan bu scooter, ön disk ve arka kampana frenler, arka mono şok emiciler ve teleskopik ön çatala sahip.

Honda SC e, 12 inçlik lastikler üzerinde yuvarlanırken, scooterın Bluetooth bağlantısı sunması bekleniyor. Dijital bir gösterge paneline sahip olan bu konsept model, Japonya Mobilite Fuarı sırasında sergilenen örnekte gösterge paneli gösterilmedi. Honda, SC e’nin piyasaya çıkış tarihi ve fiyatlandırma detayları hakkında henüz bir bilgi vermedi fakat 2024 yılında piyasaya sürülmesi muhtemel.

DİKKAT!
2023 Ulusal Yarışma Takvimi Yayınlandı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.