DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20803070,69%
İstanbul
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Honda Prologue ile Elektrikli Araba Kesimine Tezli Giriş
454 okunma

Honda Prologue ile Elektrikli Araba Kesimine Tezli Giriş

Honda Prologue ile Elektrikli Araba Kesimine Tezli Giriş

ABONE OL
Eylül 30, 2023 21:52
Honda Prologue ile Elektrikli Araba Kesimine Tezli Giriş
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Japon araba devi Honda, bir müddettir üzerinde çalışmakta olduğu Honda Prologue ile birlikte elektrikli araba dalına argümanlı bir giriş yapmayı hedefliyor. Kelam konusu maksadı için tarih veren şirket, dikkat alımlı bir modelin tanıtımına hazırlanıyor. İşte detaylar

Honda Prologue, son derece dikkat çekici!

Tek bir tam şarj ile 300 mile kadar (yaklaşık 500 kilometre) yol alabiliyor olmasıyla dikkat çeken Honda Prologue, 2024 yılı prestijiyle yollarda olacak. Agresif -ve bir o kadar da modern- tasarım anlayışıyla büyüleyici bir araba olan Prologue, üstün teknolojik özellikleri de yapısında barındırıyor.

Prologue, iç yerinde bulunan 11,3 inçlik dokunmatik ekranı ve 11 inçlik dijital gösterge paneliyle birlikte başarılı bir ön konsol tecrübesi sunuyor. Google servisleri başta olmak üzere birçok teknolojiyle senkron bir biçimde çalışan araç, muhtaçlık duyulabilecek birçok teknolojik altyapıyı destekliyor.

ABD durmuyor: Çinli elektrikli otomobil üreticilerine yaptırım kapıda!

Performans tarafında da başarılı bir tecrübe sunan Honda Prologue, 288 beygirlik çift motor yapısı sayesinde 453 Nm tork üretebiliyor. Ayrıyeten araçta bulunan 85 kWh’lık batarya, aracın tek şarjla yaklaşık 500 kilometrelik bir ara katedebilmesini sağlıyor.

Bataryaların kapasitesi kadar şarj performansı da hayli dikkat alımlı. Araç, desteklediği azamî şarj suratı olan 155 kWh ile edildiği her 10 dakikalık şarj ile 65 mile kadar (Yaklaşık 100 Kilometre) aralık katedebiliyor. Bu, son derece tezli bir paha.

DİKKAT!
Kemal Sunal'ın filmlerinde de kullandığı arabayı satışa çıkardı

Peki, sizler Honda’nın yeni arabasıyla ilgili olarak neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizlerle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Araba

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.