DOLAR 32,4416 0.18%
EURO 34,6123 0.04%
ALTIN 2.384,460,19
BITCOIN 1897799-7,47%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Fransız devi, banka ve lüks tüketime yatırım yapıyor
577 okunma

Fransız devi, banka ve lüks tüketime yatırım yapıyor

ABONE OL
Mart 25, 2024 02:50
Fransız devi, banka ve lüks tüketime yatırım yapıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milyarder Peugeot ailesi, yatırımlarını bankacılık, lüks ve siber güvenlik sektörlerine genişleterek, kökleri hâlâ otomotiv sektöründe olan servetini artırdı.

Robert Peugeot başkanlığında borsada işlem gören firma Peugeot Invest, şu anda Rothschild&Co’nun yüzde 5.1’ini einde tutuyor. Şirket ayrıca bu yıl bir İtalyan lüks mal üretim merkezi olan Gruppo Florence SpA’ya , Paris’in ünlü Champs-Elysees yakınındaki üst düzey Hotel California’ya, siber güvenlik firması Nomios’a ve yasal arama motoru Doctrine’e yatırım yaptı .

Fransız devi, banka ve lüks tüketime yatırım yapıyor
trbettr.info
Peugeot Invest İcra Kurulu Başkanı Bertrand Finet bir telefon görüşmesi sırasında, Gruppo Florence aracılığıyla lüks mallara geçişin, “daha önce bulunmadığımız bu sektörü tanıtmanın kesinlikle iyi bir yolu” olduğunu söyledi. CEO Vekili Sebastien Coquard , yenilenecek ve iyileştirilecek olan asırlık Hotel California’nın iyi konumlu ve cazip bir varlık olduğunu ve iyi bir fiyata elde edildiğini belirterek, Paris’in merkezindeki tesislerin dolu olduğunu ve dirençli olduklarını kanıtladığını söyledi.

Yapılan açıklamaya göre, Peugeot Invest’in ilk yarı sonuçlarına göre varlıklarının net değeri 2022 sonundaki 5 milyar Euro’dan 5,5 milyar Euro’ya (5,9 milyar $) yükseldi . Yatırımların getirisi %12,4 oldu. Sunuma göre gayrimenkul yatırımları çoğunlukla Fransa, Almanya, Avusturya ve ABD’deki ofis, perakende ve konut varlıklarını içeriyor.

patronlardunyasi.com

DİKKAT!
Satış Tarihi Belli Oldu 2024'ün İlk Çeyreğinde Türkiye'de

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.