DOLAR 32,3204 -0.08%
EURO 34,7332 -0.27%
ALTIN 2.386,24-0,29
BITCOIN 20752710,36%
İstanbul
15°

AÇIK

04:09

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ford Otosan’ın Geleceğin Fabrikası Projesi
329 okunma

Ford Otosan’ın Geleceğin Fabrikası Projesi

Ford Otosan'ın 'Geleceğin Fabrikası' Projesi Ford Otosan, Türk Otomotiv Sektörüne Yön Vermeye Hazırlanıyor

ABONE OL
Şubat 10, 2024 10:20
Ford Otosan’ın Geleceğin Fabrikası Projesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ford Otosan’ın ‘Geleceğin Fabrikası’ Projesi Ford Otosan, Türk Otomotiv Sektörüne Yön Vermeye Hazırlanıyor

Türk otomotiv endüstrisinin önde gelen isimlerinden biri olan Ford Otosan, Kocaeli’deki Yeniköy Fabrikasını ‘Geleceğin Fabrikası’ olarak yeniden tasarlayarak otomotiv sektöründe sürdürülebilir, dijital ve verimli çözümler sunmayı hedefliyor. Bu önemli adım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı bir törenle gerçekleşti.

Elektrikli Dönüşüm ve Yeni Nesil Ürünler

‘Geleceğin Fabrikası’ projesi, Ford Otosan’ın elektrikli araçlara liderlik etme vizyonunun bir parçası olarak önemli bir rol oynuyor. Fabrikada, yeni nesil Transit ve Tourneo Custom gibi yenilikçi araçlar üretilecek. Ayrıca, Ford ve Volkswagen ortaklığına ait yeni nesil ticari araçlar da burada üretilecek, bu da tesisin üretim kapasitesini 2025 yılında 405 bin adede çıkaracak.

‘Geleceğin Fabrikası’, teknolojik yenilikler ve sürdürülebilir uygulamalarla dikkat çekiyor, aynı zamanda Türkiye’nin otomotiv sektöründe küresel rekabetçiliğini artırmayı hedefliyor.

DİKKAT!
Hafif Ticari Araç ve Kamyon İhracatı Geriledi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.