DOLAR 32,3725 -0.03%
EURO 34,6354 0.04%
ALTIN 2.379,980,02
BITCOIN 1949150-4,74%
İstanbul
14°

KAPALI

04:18

İMSAK'A KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı’ndan ilan sitelerine sert ikaz: Uymayanlara ceza kapıda!
460 okunma

Cumhurbaşkanı’ndan ilan sitelerine sert ikaz: Uymayanlara ceza kapıda!

Temmuz ayının başında alınan kararla ilgili somut adımlar gelirken Cumhurbaşkanı, emlak ve araba ilanı yapan internet adreslerini uyardı.

ABONE OL
Eylül 27, 2023 09:51
Cumhurbaşkanı’ndan ilan sitelerine sert ikaz: Uymayanlara ceza kapıda!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün gün içerisinde yapılan Bakanlar Şurası toplantısı gerçekleştirildi. Öğrencilere vergisiz akıllı telefon da dahil olmak üzere birçok kıymetli mevzu konuşuldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilan sitelerindeki düzensizlik hakkında yapılan adımlara ait de birtakım ayrıntılara değindi.

İlan siteleri 1 Kasım’dan itibaren karşıt ilanlardan sorumlu olacak

Son yıllarda makus giden iktisat, araba ve emlak dalında de sistemsiz bir artışa neden oldu. Bilhassa ilan sayfalarında olağandışı artışlar yaşandı. Temmuz ayının başında alınan kararla ilgili somut adımlar gelirken Cumhurbaşkanı, emlak ve araba ilanı yapan internet adreslerini uyardı.

ilan

Erdoğan ilan sitelerinin kurala ters ilanlardan 1 Kasım itibariyle sorumlu olacağını açıkladı. Kurala uymayan ve bu hususta zafiyet gösteren sitelerin 100 bin TL’ye kadar idari para cezasına çarptırılacağını açıkladı.

Siz bu mevzu hakkında ne düşünüyorsunuz? Lütfen görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşınız.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
DİKKAT!
Bakan duyurdu: Şişirme fiyat olmayacak

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.