DOLAR 32,5378 -0.02%
EURO 34,9763 0.37%
ALTIN 2.431,200,34
BITCOIN 2071912-3,22%
İstanbul
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

2022 Yılının son karting yarışı Kocaeli de koşuldu
1406 okunma

2022 Yılının son karting yarışı Kocaeli de koşuldu

Otomobilhaber.com - Otomobil Sporlarında Kadın Spor Kulübü (OSKK) tarafından düzenlenen "Winter Karting" etkinliği, 2022 yılının son karting yarışı olarak Kocaeli'de gerçekleştirildi.

ABONE OL
Ocak 12, 2024 22:41
2022 Yılının son karting yarışı Kocaeli de koşuldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

OSKK’nın “Winter Karting” Etkinliği, Kocaeli’de Heyecanla Koşuldu

Otomobilhaber.com – Otomobil Sporlarında Kadın Spor Kulübü (OSKK) tarafından düzenlenen “Winter Karting” etkinliği, 2022 yılının son karting yarışı olarak Kocaeli’de gerçekleştirildi. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından duyurulan organizasyonda 4 farklı kategoride 37 sporcu yarıştı.

Sezonun Son Karting Yarışı Kocaeli’de Koşuldu

Körfez Yarış Pisti’nde düzenlenen etkinlikte, mini kategoride Erin Ünlüdoğan birinci, Cem Karakömür ikinci, Can Özler ise üçüncü sırayı elde etti. Yarış, tüm kategorilerde 2’şer yarış üzerinden gerçekleştirildi. OSKK’nın Winter Karting etkinliği, otomobil sporları tutkunlarını bir araya getirerek sezonu heyecanlı bir şekilde tamamladı.

Kadın Spor Kulübü’nün Karting Tutkusu

Otomobil Sporlarında Kadın Spor Kulübü (OSKK), kadınların otomobil sporlarına olan ilgisini artırmak ve bu alanda daha fazla kadın sporcuyu teşvik etmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. Winter Karting, OSKK’nın bu hedef doğrultusundaki çalışmalarından sadece biri.

37 Sporcunun Yarıştığı Heyecan Dolu Gün

37 sporcunun katılımıyla gerçekleşen Winter Karting etkinliği, otomobil sporları tutkunları ve sporcular tarafından büyük ilgi gördü. Kocaeli’deki Körfez Yarış Pisti’nde düzenlenen organizasyon, sezonun kapanış yarışı olma özelliği taşıdı.

Okumalısın!  Karting Şampiyonası İzmir Park'a Taşınıyor

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.