DOLAR 32,9607 -0.08%
EURO 35,8451 -0.06%
ALTIN 2.520,940,54
BITCOIN 22307725,26%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

17:12

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

48. Yeşil Bursa Rallisi’nde Heyecan Doruktaydı
84 okunma

48. Yeşil Bursa Rallisi’nde Heyecan Doruktaydı

Atış Yapı, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Remed Assistance ve diğer sponsor markaların katkılarıyla düzenlenen 48. Yeşil Bursa Rallisi, iki gün boyunca nefes kesen anlara sahne oldu.

ABONE OL
Mayıs 27, 2024 09:43
48. Yeşil Bursa Rallisi’nde Heyecan Doruktaydı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Atış Yapı, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Remed Assistance ve diğer sponsor markaların katkılarıyla düzenlenen 48. Yeşil Bursa Rallisi, iki gün boyunca nefes kesen anlara sahne oldu. Pilotlar, 470,46 kilometre uzunluğundaki rallinin zorlu virajları ve engin yollarını geçmek için büyük çaba harcadı. Remed Assistance çekici ve ambulans ekipleri, yarış boyunca hem pilotların hem de araçların güvenliğini sağladı ve önemli bir destek sundu.

Remed Assistance Özel Etabında 18 Araç Yarış Dışı Kaldı

Atış Yapı 48. Yeşil Bursa Rallisi'nde kazananlar belli oldu İhlas Haber  Ajansı

Bursa Otomobil Spor Kulübü (BOSSEK) tarafından organize edilen Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 4. yarışı olan 48. Yeşil Bursa Rallisi, Castrol Ford Team Türkiye takımından Ali Türkkan-Oytun Albayrak ekibinin zaferiyle sonuçlandı. Türkkan-Albayrak ekibi, sınıf 3 birinciliğinin yanı sıra Remed Assistance özel ödülünü de kazandı. İlk gün koşulan Remed Assistance özel etabı, 13,35 km uzunluğundaki zorlu parkuruyla dikkat çekti. Bu etapta, Parkur Racing takımından Kerem Kazan-Corentin Silvestre ikinci, Atış Motorsports takımından Burak Başlık-Sedat Bostancı ise üçüncü oldu. Yarışta 71 araç start aldı ancak yol dışı durumlar, kazalar ve mekanik sorunlar nedeniyle 18 araç yarış dışında kaldı.

AKBAŞ RALLY TEAM - 44. Yeşil Bursa Rallisi

Ödüller ve Değerlendirmeler

Dereceye giren pilotlara ödüllerini Remed Assistance Pazarlama Direktörü Hikmet Nakilcioğlu ve Pazarlama Müdürü Banu Aslan takdim etti. Nakilcioğlu, Yeşil Bursa Rallisi’ni değerlendirirken, “Yeşil Bursa Rallisi, zorlu etap koşullarına rağmen son derece heyecanlıydı. Geçtiğimiz rallilere göre birçok yarışçı çeşitli nedenlerden dolayı ralliyi tamamlayamadı. Yarışlarda güvenlik konusunun önemini bir kez daha görmüş olduk. Hem çekici hem ambulanslarımızla yarışçılara destek vermekten gurur duyuyoruz. Uludağ’ın eteklerinde yarışın atmosferini hissetmek ve Remed Assistance olarak destek sağlamaktan büyük memnuniyet duyduk.” dedi.

DİKKAT!
“Mehmet Bulaşmaz: Minimax Otomobil Servis CEO’su Kimdir?”

Otomobilhaber.com olarak, 48. Yeşil Bursa Rallisi’nin heyecanını ve zorluğunu yakından takip ettik. Bu tür etkinlikler, otomobil sporlarına olan ilgiyi artırmakla kalmıyor, aynı zamanda güvenlik önlemlerinin ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. Remed Assistance’ın sağladığı destek, yarışçıların güvenliği için büyük bir önem taşıyor. Ali Türkkan ve Oytun Albayrak’ı tebrik ediyor, Eskişehir’de düzenlenecek olan ESOK Rally’de de aynı heyecanı yaşamayı diliyoruz. Yarış severler için unutulmaz bir sezon olacağa benziyor!

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.