DOLAR 32,5123 0.19%
EURO 34,9707 0.42%
ALTIN 2.440,710,10
BITCOIN 2055053-0,13%
İstanbul
14°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Toyota C-HR Hybrid satışa çıktı. İşte fiyatı
305 okunma

Toyota C-HR Hybrid satışa çıktı. İşte fiyatı

Yeni model aynı zamanda daha geniş ve hacimli bir iç mekana da sahip. İç mekanda sürücüyü kapsayan 12,3 inçlik dijital gösterge ve dokunmatik ekran yer alıyor. Gelişmiş sürüş destek sistemleriyle konfor ve güvenliği ön plana çıkarıyor.

ABONE OL
Kasım 9, 2023 18:18
Toyota C-HR Hybrid satışa çıktı. İşte fiyatı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toyota, SUV segmentine farklı bir bakış açısı getirerek bir ikon haline gelen Toyota C-HR modelinin ikinci neslini Türkiye’de satışa sundu. Premium tasarımıyla ilk bakışta farklılığını hissettiren ve 1.8 litrelik tam hibrit motora sahip olan ikinci nesil Toyota C-HR, 1.550.000 TL’den başlayan lansmana özel fiyatlarla 9 Kasım’dan itibaren Toyota Plazalarda yerini aldı.

Toyota, Türkiye’de üretimi gerçekleşen C-HR Hybrid modelini satışa çıkardı. İşte Sakarya’da üretilen modelin Türkiye fiyatı ve versiyonları.

Toyota, ilk kez Türkiye’de üretilen yeni C-HR Hybrid modelini satışa çıkardı. İkonik SUV modeli diğerlerinde ayıran en önemli detay, Sakarya’daki fabrika üretiliyor olması. Öyle ki bu, Türkiye’de üretilen ilk Şarj Edilebilir Hibrit otomobil ünvanını da aldırdı.

Yeni Toyota C-HR Hybrid, keskin hatlara sahip yeni tasarımı ile öne çıkıyor. Parabola farlar, siyah tavan seçeneği ve çift renk opsiyonuyla spor araba görünümü kazandırıyor. Bununla birlikte yeni model daha geniş ve hacimli bir iç mekana da sahip.

TOYOTA C-HR TÜRKİYE FİYATLARI BELLİ OLDU

içerisinde 12,3 inçlik dijital gösterge ve dokunmatik ekran bulunan araçta, gelişmiş sürüş destek sistemlerinin yanı sıra, konfor ve güvenlik de ön plana çıkıyor. Ek olarak perdesiz cam tavan, JBL ses sistemi ve deri koltuklar da üst versiyonları ile kullanıcıyla buluşuyor.

Sakarya’da üretildi: Yeni Toyota C-HR Hybrid satışa çıktı, işte Türkiye fiyatı

Tasarımında ayrıca özellikle 19 inçlik alüminyum alaşımlı jantları ve arka bölümündeki şerit tasarımlı LED stop lambaları göze çarpıyor.  Selefine kıyasla 37 mm genişleyen gövdesi, daha geniş bir iç mekan sunduğunu söyleyebiliriz. Bagaj hacmi ise 11 litrelik artışla 388 litreye ulaşmış durumda.

DİKKAT!
EK MTV NASIL ÖDENİR? MTV ek vergi ödemesi nereden, nasıl yapılır? MTV ÖDEME EKRANI!

Öte yandan ülkemizde üretilen C-HR, beşinci nesil 1.8  Toyota hibrit sistemine sahip. Ayrıca motor tarafında 140 HP güç sunarken, 0-100 km/s hızlanma süresi ise 9.9 saniye. 

WLTP ölçümlerine göre 4.8 lt/100 km’lik düşük tüketim değeri sunan model, 108 g/km CO2 emisyon değerinde.

Parabola tasarımlı Premium LED ön farlar aracın agresif görünümünü daha ileriye taşırken, yandan bakıldığında keskin hatları ve gövdeye gizlenmiş kapı kolları hem aerodinamiyi iyileştiriyor hem de aracın yalın tasarımına katkı sağlıyor.

Sakarya’da üretildi: Yeni Toyota C-HR Hybrid satışa çıktı, işte Türkiye fiyatı

Ayrıca arka sütunu da kapsayan çift renk gövde tasarımı da ilk defa yeni Toyota C-HR’da sunuluyor. 19 inç alüminyum alaşımlı jantlar ise aracın dinamik görünümünü tamamlıyor. Aracın arka bölümünde ise dinamik hatlar devam ettiriliyor ve şerit tasarımlı ve Toyota C-HR imzalı LED arka stop lambaları dikkat çekiyor.

Bununla birlikte yeni Toyota C-HR Hybrid 4362 milimetre (mm) uzunluğa, 2640 mm aks aralığına, 1558 mm yüksekliğe ve 1832 mm genişliğe sahip olarak tasarlandı. Önceki nesle göre genişlikte 37 mm’lik artış, tasarıma, genişliğe ve sürüş dinamiklerine katkı sağlıyor. Aracın bagaj hacmi ise 388 litre oldu ve önceki nesle göre 11 litrelik artış elde edildi.

YENİ TOYOTA C-HR FİYATLANDIRMASI

ModelTavsiye Edilen Liste FiyatıLansman Fiyatı
Passion1 milyon 800 bin TL1 milyon 550 bin TL
Passion XSport1 milyon 980 bin TL1 milyon 730 bin TL
Passion X-Style2 milyon 80 bin TL1 milyon 830 bin TL
DİKKAT!
Araç ve konut satışında yeni dönem yarın başlıyor: Cezası büyük...

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.