DOLAR 32,4700 0.14%
EURO 34,8043 0.04%
ALTIN 2.385,060,22
BITCOIN 1931986-6,06%
İstanbul
14°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Togg’u açık oto pazarında görenler gözlerine inanamadı
661 okunma

Togg’u açık oto pazarında görenler gözlerine inanamadı

Türkiye’nin yerli otomobili Togg, Van’ın merkez Tuşba ilçesindeki ikinci el açık oto pazarında ilk kez görüldü. Yüzlerce aracın görücüye çıktığı açık oto pazarında, yerli otomobil yoğun bir ilgiyle karşılaştı.

ABONE OL
Ocak 15, 2024 13:39
Togg’u açık oto pazarında görenler gözlerine inanamadı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Togg’un Sürpriz Ziyareti: İlk Kez Açık Oto Pazarda Gözlerimize İnanamadık!”

Van’ın merkez Tuşba ilçesinde düzenlenen ikinci el açık oto pazarı, büyük bir sürprize ev sahipliği yaptı. Türkiye’nin yerli otomobili Togg, bu pazarda ilk kez görücüye çıkarak katılımcıları büyüledi. İşte, Togg’un açık oto pazarındaki unutulmaz anlar!

Togg Heyecanı Tuşba’da Patladı!

Van’ın Tuşba ilçesinde gerçekleşen ikinci el açık oto pazarı, Türkiye’nin gururu Togg’un sürpriz ziyaretiyle renklendi. Yerli otomobili ilk kez görenler, gözlerine inanamadı. Pazarda yüzlerce aracın arasında Togg’un farkı hemen fark edildi.

İlk Sahiplerinden Togg’a Övgü!

Yerli aracını teslim alan İsa Özçoban, Togg’u tanıtmak amacıyla açık oto pazarına getirdi. Aracın ilk sahibi olarak Togg’a büyük bir övgüde bulunan Özçoban, konfor ve yakıt açısından beklentilerinin çok üzerinde olduğunu ifade etti. Pazarda yerli aracını inceleyen vatandaşlar, Togg’un özellikleri hakkında sahibinden bilgi aldı.

Togg'u açık oto pazarında görenler gözlerine inanamadı - GÜNDEM - Şanlıurfa Gazetesi

Yerli Otomobil Tutkunları Heyecanla İnceledi!

İlk kez açık oto pazarında gördükleri yerli otomobil karşısında büyük bir heyecan yaşayan vatandaşlar, aracın yakıt tüketimi ve menzili gibi detayları merakla inceledi. Bol bol hatıra fotoğrafı çekilen Togg, Türkiye’nin otomobil tutkunları arasında büyük ilgi uyandırdı.

”Bunu Daha Çok Görmek İstiyoruz!”

Vatandaşlar, yerli otomobilin açık oto pazarında boy göstermesinin gurur verici olduğunu dile getirdi. Yerli aracı daha sık yollarda görmek istediklerini ifade eden katılımcılar, Türkiye’nin otomotiv sektöründeki bu çıkışın devamını beklediklerini belirtti.

DİKKAT!
Volkswagen'in Bilgisayar Sistemi Arızalandı, Üretim Durdu

Otomobilhaber.com’dan alınan detaylı bilgiler ve gelişmeler ile Togg’un sürpriz ziyareti hakkında daha fazla bilgi için takipte kalın.

”Beklediğimizden daha fazlası”

İsa Özçoban, geçtiğimiz hafta Togg’u teslim aldığını belirtti. Aracın çok başarılı olduğunu ifade eden Özçoban, ”Konfor ve yakıt açısından beklediğimizden çok daha fazlası olmuş.

Arkadaşım aracı açık oto pazarına getirip tanıtım yapmamı istedi. Satış için değil, yerli aracımızın tanıtımı için geldik. İlgi çok yoğun oldu. Özellikle yakıtını ve menzilini merak ediyorlar. Fiyatını soranlar da oldu ama aracı satmıyoruz. Aracı tavsiye ederim, baya güzel. Alan herkese hayırlı olsun” dedi.

Açık oto pazarında bu arabayı gören gözlerine inanamadı

Yerli aracı açık oto pazarında ilk kez gördüklerini ifade eden vatandaşlar ise bunun gurur verici olduğunu söyledi. Vatandaşlar, yerli otomobili daha fazla yolda görmeyi arzuladıklarını kaydetti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.