DOLAR 32,3879 -0.17%
EURO 34,7913 0.11%
ALTIN 2.434,23-0,17
BITCOIN 2034181-1,61%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Togg CEO’su Karakaş: Geleceğini İnşa Ediyoruz
713 okunma

Togg CEO’su Karakaş: Geleceğini İnşa Ediyoruz

Togg CEO'su Karakaş: "İş Ortaklarımızla Mobilitenin Geleceğini İnşa Ediyoruz"

ABONE OL
Ocak 15, 2024 13:43
Togg CEO’su Karakaş: Geleceğini İnşa Ediyoruz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Togg CEO’su Karakaş, Mobilite Ekosistemini Şekillendiriyor: DTW 2023 Konferansında Gelecek Hedeflerini Anlattı!”

TM Forum tarafından düzenlenen DTW 2023 (Digital Transformation World) konferansına katılan Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, şirketin mobilite ekosistemi üzerindeki çalışmalarını ve gelecek hedeflerini paylaştı. Telekomünikasyon sektöründe dünya genelinde ortak normlar belirleyen TM Forum üyesi olan Togg, mobilite servis sağlayıcısı ve elektrikli akıllı cihaz üreticisi olarak öne çıkıyor.

Kopenhag’da Geleceğe Yolculuk: Togg CEO’su Konferansta Konuştu!

Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, TM Forum’un Kopenhag’da düzenlediği DTW 2023 konferansında bir kez daha yer aldı. Telekomünikasyon sektörünü bir araya getiren bu önemli etkinlik, Togg’un global vizyonunu ve mobilite ekosistemine katkılarını ortaya koydu.

mehmet gurcan karakas kimdir kac yasinda ve nereli 756fSSdp

Otomotivin Yeni Dönemi: Akıllı Cihazlar ve Togg’un Rolü

Karakaş, teknolojik gelişmelerin otomotiv sektörünü dönüştürdüğünü belirterek, Togg’un bu dönüşümdeki rolünü vurguladı. Geleneksel otomobillerin akıllı cihazlara dönüştüğü bir çağda, Togg’un bu değişime liderlik ettiğini ve kullanıcı odaklı ürün ve hizmetler geliştirdiğini ifade etti.

Mobilite Ekosisteminin Anahtarları: T10X, Trumore ve Temiz Enerji Çözümleri

togga bir zam daha geliyor aylik odemeleri 40 bin tlye yaklasacak pYOQQWV7Togg’un mobilite ekosisteminde üç ana dikeyin bulunduğunu belirten Karakaş, şunları ekledi: “Akıllı cihazımız T10X, dijital deneyim platformumuz Trumore, temiz enerji çözümlerimiz Trugo ve Siro ile bir değer ağı örüyoruz.” Karakaş, stratejik iş ortaklıkları ve blok zinciri tabanlı ekosistem çalışmalarıyla akıllı şehirler ve sürdürülebilir bir gelecek için adımlar attıklarını dile getirdi.

DİKKAT!
Bakan Kacır Güney Kore'de! 'Türkiye'ye yatırım yapan herkes kazandı'

Blok Zinciri ve İş Ortaklıkları: Mobilitenin Geleceğini Şekillendiriyoruz!

Karakaş, “Geleneksel OEM tedarikçilerinden blok zinciri kodlayıcılarına kadar iş ortaklarımızla birlikte mobilitenin geleceğini inşa ediyoruz” dedi. Togg’un mobilite sektöründeki yenilikleri ve iş birliklerini takip etmek için Otomobilhaber.com’u ziyaret etmeye devam edin.

“T10X, Trumore ve temiz enerji çözümleriyle değer ağı örüyoruz”

Togg’da mobilite ekosisteminin üç dikeyi olduğunu hatırlatan M. Gürcan Karakaş, “Akıllı cihazımız T10X, dijital deneyim platformumuz Trumore, temiz enerji çözümlerimiz Trugo ve Siro ile bir değer ağı örüyoruz. Stratejik iş ortaklıklarımızla, akıllı şehirlere ve net sıfır geleceğe giden yolda izlenebilirlik ve şeffaflık için kilit öneme sahip olacak blok zinciri tabanlı bir ekosistem için çalışıyoruz” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.