DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
İstanbul
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

TOGG CEO’su Gürcan Karakaş’tan Avrupa Planları ve Gelecek Vizyonuna İlişkin İpuçları
168 okunma

TOGG CEO’su Gürcan Karakaş’tan Avrupa Planları ve Gelecek Vizyonuna İlişkin İpuçları

ABONE OL
Şubat 15, 2024 11:18
TOGG CEO’su Gürcan Karakaş’tan Avrupa Planları ve Gelecek Vizyonuna İlişkin İpuçları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TOGG CEO’su Gürcan Karakaş’tan Avrupa Planları ve Gelecek Vizyonuna İlişkin İpuçları”

TOGG’un CEO’su Gürcan Karakaş, CES 2024 sırasında Avrupa’nın önde gelen haber kaynaklarından biri olan Automotive News Europe ekibine konuştu. Karakaş’ın paylaştığı bilgilere göre, TOGG’un Avrupa pazarına yönelik planları ve markanın gelecek vizyonuyla ilgili önemli ipuçları verildi.

Röportajın tamamına erişmek için Autonews abonesi olmanın gerekliliği öncelikle belirtiliyor. Ancak, önemli başlıkların derlendiği bilgilere göre, Karakaş’ın ifadeleriyle TOGG’un kar etmeye başlaması için birkaç yıl daha güçlenmesi gerekeceği belirtiliyor. Karakaş, TOGG’un 4-5 yıl içinde kar etmeye başlayacağını vurguluyor.

Ayrıca, Boston Consulting ile yapılan maliyet/kar simülasyonlarına değinen Karakaş, 2032 yılına kadar TOGG’un gelirlerinin yüzde 50/50 oranında bölüneceğini ifade ediyor. Bu demektir ki, gelirin yarısı akıllı cihazlardan, diğer yarısı ise dijital servislerden gelecek şekilde planlanıyor.

TOGG’un Avrupa’daki genişleme planları ve gelecek vizyonuna dair bu önemli açıklamalar, otomotiv endüstrisindeki gelişmeleri yakından takip edenler için önemli bir referans noktası oluşturuyor. Gürcan Karakaş’ın ifadeleri, TOGG’un stratejik hedefleri ve gelecek planları hakkında önemli ipuçları sunuyor. Bu bilgiler, markanın uluslararası arenadaki konumunu ve rekabet gücünü anlamak açısından büyük önem taşıyor.

Okumalısın!  Togg'u şarj etme ücretleri belli oldu! Saati 25 TL ödenecek

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.