DOLAR 32,4567 0.23%
EURO 34,6508 0.15%
ALTIN 2.389,390,40
BITCOIN 1847484-7,37%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Ticaret Bakanlığı’ndan Togg’la ilgili ilanlara inceleme
896 okunma

Ticaret Bakanlığı’ndan Togg’la ilgili ilanlara inceleme

Ticaret Bakanlığı'ndan Togg İle ilgili ilanlara inceleme: Sıfır fiyatının üzerinden satış yapmaya çalışanlar için caydırıcı önlemler alınacak

ABONE OL
Ocak 15, 2024 13:12
Ticaret Bakanlığı’ndan Togg’la ilgili ilanlara inceleme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Togg İlanları Ticaret Bakanlığı’nın Gözü Altında: Hileli Satışlara Sert Tedbirler Geliyor!”

Türkiye’nin gururu Togg’un satış ilanları Ticaret Bakanlığı’nın dikkatini çekti. Sıfır fiyatının üzerinde satış yapmaya çalışanlara karşı alınacak caydırıcı önlemlerle ilgili Ticaret Bakanlığı’ndan açıklama geldi.

Sahibinden 2.el satılık TOGG ilanı verildi...TOGG ilanı için RTÜK'ten inceleme başlatıldıTogg Satışlarında Hileli Oyunlara Son: Caydırıcı Tedbirler Yolda!

Ticaret Bakanlığı, Togg’un satış ilanlarını incelemeye alarak, sıfır fiyatının üzerinde satış yapmaya çalışanlara karşı sert tedbirler alacağını duyurdu. Ulusal hislere zarar verecek ve marka prestijini zedeleyecek teşebbüslere karşı taviz verilmeyeceği belirtilirken, global marka Togg’un itibarını korumak adına caydırıcı önlemlerin hızla uygulanacağı ifade edildi.

Şikayetlere Hızlı Çözüm: Hileli İlanlarda %95 Azalma Kaydedildi!

Son dönemde Togg ilanlarında yapılan hileli satışlara karşı Ticaret Bakanlığı’nın yürüttüğü çalışmaların sonuçlarına göre, yasa dışı araç ilanlarında %95 oranında azalma kaydedildiği açıklandı. Stoklanmış yeni araçların ortaya çıkışı ve ikinci el araç fiyatlarında önemli düşüşlerin başlaması, bakanlığın etkili müdahalelerinin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.

Togg Hakkında Manipülatif Teşebbüslere Karşı Hassasiyet: Caydırıcı Önlemler Devam Edecek!

Ticaret Bakanlığı, Togg’un ulusal bir değer olduğunu ve bu markanın fiyatlarının istikrara kavuşması adına sıkı kontrollerin devam edeceğini vurguladı. Araç satışlarında fahiş fiyat taleplerine, stokçuluk girişimlerine ve diğer ticari hilelere karşı denetim ve takiplerin süreceği belirtildi.

Togg’a Hürmet: Ulusal Teknoloji Togg’a Zarar Verenlere Karşı Hukuki Süreç Başlatılacak!

Togg’un Türkiye’nin vizyon projesi olarak değerlendirildiği açıklamada, bu ulusal teknolojinin fırsatçılara alet edilmeyeceği vurgulandı. Manipülatif ve aldatıcı teşebbüslere karşı Ticaret Bakanlığı’nın caydırıcı önlemler alacağı, marka prestijini zedeleyenlere karşı hukuki müeyyidelerin kararlılıkla uygulanacağı ifade edildi.

DİKKAT!
Çip krizi çözülemiyor! Toyota bir fabrikasında daha üretimi durdurdu

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.