DOLAR 32,4034 -0.11%
EURO 34,8066 0.17%
ALTIN 2.433,77-0,19
BITCOIN 2035838-1,49%
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Skywell’de Sabit Fiyat Kampanyası Ekim Ayında da Devam Ediyor
530 okunma

Skywell’de Sabit Fiyat Kampanyası Ekim Ayında da Devam Ediyor

Türkiye ve Avrupa'nın 15 ülkesinde distribütörlüğünü üstlenen Ulu Motor, Skywell'in elektrikli SUV modeli SKYWELL ET5 LR Legend için sabit fiyat kampanyasını yoğun talep nedeniyle Ekim ayına uzattı.

ABONE OL
Ocak 15, 2024 14:22
Skywell’de Sabit Fiyat Kampanyası Ekim Ayında da Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sürdürülen Avantajlı Kampanya: Skywell ET5 LR Legend İçin Ekim Ayı Fırsatı Devam Ediyor!

Türkiye ve Avrupa’nın 15 ülkesinde distribütörlüğünü üstlenen Ulu Motor, Skywell’in elektrikli SUV modeli SKYWELL ET5 LR Legend için sabit fiyat kampanyasını yoğun talep nedeniyle Ekim ayına uzattı.

Avantajlı Fiyat: 1.655.000TL’den Sabit Fiyat Kampanyası

Skywell ET5 LR Legend modeline sahip olmak isteyen tüketiciler için kaçırılmayacak bir fırsat! Ulu Motor, Ekim ayında devam ettireceği sabit fiyat kampanyası ile araç tutkunlarına avantajlı bir alım imkanı sunuyor. 1.655.000TL üzerinden sabit fiyatla, elektrikli SUV sahibi olma şansını kaçırmayın!

Pazarın Üçüncüsü: SKYWELL ET5’in Başarısı

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği’nin 2023 yılı ilk yarı verilerine göre, SKYWELL ET5 Türkiye elektrikli otomotiv pazarında satış sıralamasında üçüncü sıradaki yerini koruyor. Ekim ayına özel sabit fiyat kampanyasıyla, müşterilere Temmuz ayı fiyat avantajıyla araç sahibi olma fırsatı sunuyor.

Fiyat Farkı Yok: Ekim’de Teslim Alınacak Araçlarda Özel Avantaj

ET5 LR Legend modeline sahip olmak isteyenler, Ekim ayında teslim alacakları araçlarda kur farkı ödemeden 1.655.000 TL’lik sabit fiyattan sahip olabilecekler. Hızlı şarj olma özelliği ve uzun menzili ile dikkat çeken bu model, özel avantajlarıyla kullanıcıları cezbetmeye devam ediyor.

İlk Kampanyadan Faydalananlar: Teslimat Başladı!

Sabit fiyat kampanyasına yoğun ilgi gösteren müşteriler, Eylül ayı itibariyle araçlarını teslim almaya başladılar. Ulu Motor’un hızla büyüyen bayi ağı, müşteri taleplerine daha hızlı yanıt verebilmek adına Türkiye genelinde genişlemeye devam ediyor.

Detaylı bilgiler ve gelişmeler için Otomobilhaber.com’u takip etmeye devam edin.

DİKKAT!
Satış Tarihi Belli Oldu 2024'ün İlk Çeyreğinde Türkiye'de

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.