DOLAR 32,4103 0.01%
EURO 34,7844 -0.04%
ALTIN 2.381,520,09
BITCOIN 1948727-4,91%
İstanbul
14°

KAPALI

04:18

İMSAK'A KALAN SÜRE

Petlas, Milli Havacılık ve Savunma Sanayi Lastiklerinde Dünya Dördüncüsü, Türkiye Birincisi!
149 okunma

Petlas, Milli Havacılık ve Savunma Sanayi Lastiklerinde Dünya Dördüncüsü, Türkiye Birincisi!

Petlas, milli havacılık ve savunma sanayi araç lastiklerinin ürün onayını kapsayan Uluslararası Akreditasyon Test Merkezi ünvanına sahip olarak Türkiye'nin gurur kaynağı oldu.

ABONE OL
Ocak 30, 2024 23:16
Petlas, Milli Havacılık ve Savunma Sanayi Lastiklerinde Dünya Dördüncüsü, Türkiye Birincisi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Petlas, Dünya Çapında Milli Gurur: Havacılık ve Savunma Sanayi Lastiklerinde Zirve!

Petlas’ın Uluslararası Akreditasyon Test Merkezi, Dünya Dördüncüsü Olarak Türkiye’ye Gurur Yaşatıyor!

Petlas, milli havacılık ve savunma sanayi araç lastiklerinin ürün onayını kapsayan Uluslararası Akreditasyon Test Merkezi ünvanına sahip olarak Türkiye’nin gurur kaynağı oldu. Dünyada dördüncü sırada yer alan bu başarı, Petlas’ın sadece Türkiye’de değil, küresel ölçekte de kalite ve güvenilirlik konusundaki üstünlüğünü ispatlıyor.

Petlas Lastik Deney Laboratuvarı: Kalite ve Güvenilirlikte Akreditasyonla Taçlandı

Petlas’ın Lastik Deney Laboratuvarı, uluslararası test metotlarına uygun olarak lastik ürün gruplarında test yapabilme yeteneğine sahip. TS ISO EN/IEC 17025/2017 akreditasyonu, laboratuvarın güvenilirliğini resmi bir şekilde belgelendirdi. Bu akreditasyon, savunma sanayi havacılık alanındaki “Milli Hava Araçları Projeleri” kapsamında 15 farklı platformda, 22 ayrı kategoride lastik ürünlerini ulusal akreditasyonla onaylama yetkisini Petlas’a sağladı.

TÜRKAK Güvencesiyle Yerlileştirme ve Onay İradesi

TÜRKAK tarafından verilen Akreditasyon Sertifikası ile Petlas, bu alanda Türkiye’nin bir numarası oldu. Savunma sanayi havacılık projelerinde kullanılacak hava araçlarının lastikleri, Petlas’ın milli test merkezi tarafından uluslararası standartlara uygun olarak onaylanacak. Bu durum, yerli üretim ile uluslararası onayın bir araya gelmesi anlamına gelerek, savunma sanayi havacılık alanında önemli bir kilometre taşını temsil ediyor.

Detaylı bilgiler ve gelişmeler için otomobilhaber.com’u takip etmeye devam edin.

DİKKAT!
Elektrikli arabalar Masraflı mı? Gerçek Durum Ne?

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.