DOLAR 32,5886 0.19%
EURO 35,0891 0.49%
ALTIN 2.438,01-0,01
BITCOIN 2038842-1,90%
İstanbul
17°

HAFİF YAĞMUR

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mercedes-Benz, IAA Münih’te yeni modellerini tanıtacak
724 okunma

Mercedes-Benz, IAA Münih’te yeni modellerini tanıtacak

ABONE OL
Eylül 5, 2023 19:08
Mercedes-Benz, IAA Münih’te yeni modellerini tanıtacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Concept CLA Class, EQA, EQB ve EQV Memleketler arası Araba Fuarı’nda dünya sahnesine çıkıyor.Mercedes-Benz, 1897’deki birinci IAA’dan (Uluslararası Araba Fuarı) bugüne kadar nizamlı olarak katıldığı, dalın en kıymetli fuarlarından birine yeniden damga vurmaya hazırlanıyor.

Münih‘te 4-10 Eylül ortasında düzenlenecek olan IAA Münih’te yeni Concept CLA Class’ı dünya sahnesine çıkaracak olan Mercedes-Benz elektrik ve dijitalleşme çağında yeni vizyonunun ipuçlarını vermeyi hedefliyor. 1886’da arabası icat eden Mercedes-Benz, “Defining Class” sloganıyla lanse ettiği arabayla şirketin estetik ve fevkalâde tasarım, uzun menzilli verimlilik, öncü inovasyon, sürdürülebilir gereçler ve büsbütün yeni işletim sistemi MB.OS aracılığıyla segmenti yükseltme vizyonunu yansıtıyor.

Mercedes-Benz yeni konsept ve elektriklileriyle IAA Münih'te -  GazeteLojistik

Son üç ay içinde tanıtılan üçüncü model olan, elektrikli ve plug-in hibrit olarak sunularak E-Serisi’ni tamamlayan All Terrain’in dünya prömiyerinin yanı sıra, EQA, EQB ve EQV’nin aktiflik prömiyerleri de IAA Münih’te gerçekleştirilecek. Mercedes-Benz alanını ziyaret edenler Mercedes-AMG, G-Serisi, Mercedes-Maybach ve Mercedes-Benz Ticari Araçlar da dahil olmak üzere tüm Mercedes markalarındaki elektrikli araçları ‘Açık Alan’da deneyimleyebilecekler. ‘Açık Alan’da ayrıyeten Mercedes-Benz’in elektrikli bir gelecek vizyonunun uç noktalarını temsil eden VISION EQXX ile Vision One-Eleven da yer alacak.

ADVERTORİAL YAYIN

Kaynak: ANKA / Araba
DİKKAT!
Volkswagen, Audi, Skoda ve Bentley, Rusya pazarına geri döndü

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.