DOLAR 32,3923 0.02%
EURO 34,5755 -0.1%
ALTIN 2.382,020,09
BITCOIN 1940405-5,47%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Mazda Türkiye’de satışlarını durdurdu
263 okunma

Mazda Türkiye’de satışlarını durdurdu

Türkiye'deki Mazda satış ağını belirsiz bir süre durdurma kararı almıştır. Türkiye'deki mevcut Mazda müşterilerine hizmetin devamını sağlamak amacıyla satış sonrası hizmetlerine ve yedek parça tedariğine devam edecektir" denildi.

ABONE OL
Kasım 9, 2023 10:14
Mazda Türkiye’de satışlarını durdurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Japonya merkezli otomobil markası Mazda, Türkiye’de satış operasyonlarını durdurdu. Mazda Motor Türkiye’nin resmi internet sitesinde “Türkiye’de bir Mazda aracı satın alabilir miyim?” sorusuna verilen yanıtta, satışların durdurulduğu ifade edildi.

Açıklama “Türkiye’deki Mazda satış ağını belirsiz bir süre durdurma kararı almıştır. Türkiye’deki mevcut Mazda müşterilerine hizmetin devamını sağlamak amacıyla satış sonrası hizmetlerine ve yedek parça tedariğine devam edecektir” denildi. Ayrıca “Mazda satış sonrası hizmetlerine ve Mazda müşterilerine yedek parça teslimatına devam edecektir” duyurusu da yapıldı.

GARANTİLER DEVAM EDİYOR

Şirket, garantisi devam eden araçlar içinse “Tüm Mazda araç garantileri ve uzatılmış garantiler fesih tarihlerine kadar yürürlükte kalacaktır” ifadelerini kullandı.

Gazeteci Emre Özpeynirci konuyla ilgili yaptığı yorumda kararın şaşırtıcı olmadığını vurguladı. Özpeynirci, “Zaten uzun süredir Japonya’dan araç getiremiyorlardı. Düşünün geçen senen sadece 183, bu yıl 10 ayda 200 adet satmışlar. Sebebi açık; Japonya merkezle bir türlü çözülemeyen e-Call sorunu, uygun motorların olmaması ve diğer iletişim konuları” paylaşımını yaptı. Özpeynirci, Mazda Türkiye Genel Müdürü Nurkan Yurdakul’un satış sonrası ve yedek parça için görevine devam edeceğini aktardı. (HABER MERKEZİ)

DİKKAT!
Çin devlet liderinin kullandığı lüks SUV Hongqi, Türkiye'de satışa çıkacak

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.