DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2073272-1,25%
İstanbul
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Markaların hedefi Türkiye
414 okunma

Markaların hedefi Türkiye

Otomotiv sektörü tarihindeki en önemli dönüşümlerden birini yaşıyor. Elektrikli dönüşümde Tesla ile Çinli markalar başı çekiyor.

ABONE OL
Nisan 20, 2024 17:06
Markaların hedefi Türkiye
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çinli Otomobil Devleri Türkiye Pazarında Hareketleniyor: Yeni Girişimler ve Modeller!

Otomotiv sektörü, tarihinin en önemli dönüşümlerinden birini yaşıyor ve bu değişimde öncü rolleri Tesla ile Çinli markalar üstleniyor. Özellikle Avrupa pazarına açılmayı hedefleyen Çinli markalar, son zamanlarda Türkiye pazarında da etkili bir varlık gösteriyor. BYD, MG, Chery, Skywell gibi markaların ardından yeni oyuncular da sahneye çıkıyor.
lucky8score.com

 Elektrikli Devrim: Hozon Neta Türkiye Yollarında!

Çin’in küresel pazarda ilk 10 otomobil üreticisi arasında yer alan Hozon Neta, GRS Automobility distribütörlüğünde Türkiye pazarına giriş yapıyor. Elektrikli coupe modeli GT ve B SUV modeli AYA ile dikkat çeken marka, Türk tüketicilerine sürdürülebilir ve yenilikçi seçenekler sunmayı hedefliyor. Neta U modeli ise şehir içi 420 km sürüş menzili ve V2L fonksiyonu ile öne çıkıyor.
güvenilir casino siteleri
 İtalyan İtibarı, Çin Teknolojisi: SWM Türkiye’de!

Çinli Shineray Holding tarafından satın alınan İtalyan markası SWM, ATMO Grubu aracılığıyla Türkiye pazarına giriyor. SWM, SUV ve hafif ticari araç modelleri ile Türk tüketicilerine erişilebilir ve iddialı bir alternatif sunmayı planlıyor. SWM’in Ar-Ge ve üretim kalitesi, Brilliance-BMW kalite yönetim sistemine uygun olarak dikkat çekiyor.

Lüks MPV’nin Yeni Adı: Voyah Dream Türkiye’de!

Dongfeng çatısı altındaki Çinli otomotiv devi Voyah, Marcar Otomotiv iş birliğiyle Türkiye pazarında yer alıyor. Amiral gemisi Voyah Dream’in lüks MPV segmentindeki iddialı duruşu, Türk tüketicileri ile buluşuyor. Yüksek performanslı çift elektrik motoruyla güçlendirilen Dream, 435 HP güç ve 620 Nm tork sunarak dikkat çekiyor. Ayrıca, 108.73 kWh’lik bataryası ile hızlı şarj özelliği taşıyor.

Okumalısın!  Avustralya'da Mart 2023'te binek Araçlarının Satışları Sıfıra İndi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.