DOLAR 32,3813 -0.18%
EURO 34,7447 -0.01%
ALTIN 2.430,97-0,30
BITCOIN 2008001-2,97%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Kia’nın Yeni Elektrikli Pick-Up Modeli Tasman Yakında Tanıtılacak
441 okunma

Kia’nın Yeni Elektrikli Pick-Up Modeli Tasman Yakında Tanıtılacak

Güney Koreli otomobil üreticisi Kia, uzun süredir beklenen bir pick-up modeli üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. 2022 yılında 2 elektrikli pick-up modeli üretme hedefini doğrulayan Kia, ilk modeli için hazırlıklara başladı.

ABONE OL
Ekim 29, 2023 22:07
Kia’nın Yeni Elektrikli Pick-Up Modeli Tasman Yakında Tanıtılacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güney Koreli otomobil üreticisi Kia, uzun süredir beklenen bir pick-up modeli üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. 2022 yılında 2 elektrikli pick-up modeli üretme hedefini doğrulayan Kia, ilk modeli için hazırlıklara başladı. Kia’nın Tasarım Başkanı Karim Habib, Güney Kore’deki bir etkinlikte yaptığı açıklamada, yeni modelin tanıtımına yakın bir süreçte olunduğunu belirtti.

Karim Habib, “Tasarımcılar olarak görevimiz markamıza ve müşterilerimize hizmet etmek. İnsanların kullanmak isteyeceği ürünler tasarlıyoruz” dedi. Kia’nın pick-up modeli, “Tasman” ismiyle anılmaya başlandı ve bu aracın, daha önce tanıtılan EV3 ve EV5 crossover modelleriyle benzer bir tasarım dili taşıması bekleniyor.

Ancak şu an için Kia’nın elektrikli pick-up modelinin menzil ve teknik özellikleri hakkında henüz resmi bir bilgi bulunmuyor. Kia, önümüzdeki günlerde daha fazla ipucu ve ayrıntı paylaşmayı planlıyor.

Karim Habib’in Kia’nın yeni tasarım yolculuğunda önemli bir rol oynadığı ve markanın elektrikli araçlarla ilerleme stratejisine katkıda bulunduğu da unutulmamalıdır. Kendisi daha önce BMW F01 7 Serisi gibi başarılı modellerin tasarımına da imza atmıştır. Kia’nın pick-up modelinin tanıtımı merakla bekleniyor.

DİKKAT!
Porsche'dan Şık ve Elektrikli Lüks tekne.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.