DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20601413,17%
İstanbul
13°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Hyundai i20’nin Stil ve Performansını Yansıtan Yeni Donanım Seviyesi: Style Limited Edition
52 okunma

Hyundai i20’nin Stil ve Performansını Yansıtan Yeni Donanım Seviyesi: Style Limited Edition

Türkiye’de en çok satılan modellerden biri olan Hyundai i20, bahar aylarına yepyeni bir donanım seviyesiyle giriş yapıyor.Hyundai i20 Style Limited Edition’ın kampanyalı satış fiyatı ise 1.105.000 TL.

ABONE OL
Nisan 23, 2024 23:33
Hyundai i20’nin Stil ve Performansını Yansıtan Yeni Donanım Seviyesi: Style Limited Edition
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de en çok satılan modellerden biri olan Hyundai i20, bahar aylarına yepyeni bir donanım seviyesiyle giriş yapıyor.Hyundai i20 Style Limited Edition’ın kampanyalı satış fiyatı ise 1.105.000 TL.

Hyundai Assan’ın Türkiye’de ve dünya genelinde büyük ilgi gören modeli i20, yeni bir donanım seviyesi olan Style Limited Edition ile tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Bu yeni donanım seviyesi, i20’nin sportif ve kullanışlı özelliklerini daha da vurgulayarak dikkat çekiyor. Özellikle 1.4 litrelik benzinli motoruyla birleştirilen Style Limited Edition, Hyundai i20’nin şıklığını ve performansını bir arada sunuyor.

Yeni Hyundai i20 görücüye çıktı! İşte özellikleri - Haber 7 OTOMOBİL

Hyundai i20, dış görünümde ve iç mekanda mükemmel bir denge yakalayarak kullanıcılarına konforlu bir sürüş ve estetik bir tasarım sunuyor. Alçak tavan profili ve uzun dingil mesafesi gibi özelliklerle sportif bir duruş sergileyen i20, makyajlı versiyonda da bu özellikleri koruyarak segmentinde fark yaratmaya devam ediyor.

Style Limited Edition donanım seviyesi, Hyundai i20’nin zaten geniş olan donanım listesine ekstra bir katma değer sağlıyor. Bu sayede tüketiciler, i20’nin sunduğu güvenlik, konfor ve teknoloji özelliklerini daha kapsamlı bir şekilde deneyimleme fırsatı buluyorlar. Araç, sportif sürüş keyfi arayan ve aynı zamanda şık bir görünüme önem veren kullanıcıları hedef alarak geniş bir kullanıcı kitlesine hitap ediyor.

HYUNDAI İ20 BENZİN OTOMATİK

Hyundai i20’nin Style Limited Edition donanım seviyesi, markanın yenilikçi ve müşteri odaklı yaklaşımını bir kez daha gözler önüne seriyor. Tüketicilerin beklentilerini karşılamak ve sınıfında öne çıkan bir model sunmak için yapılan bu tür hamleler, Hyundai’nin otomotiv endüstrisindeki gücünü ve rekabetçi konumunu pekiştiriyor.

DİKKAT!
Bakanın Dönüp Bir Daha Baktığı Pek Çok Otomobili Aslında Türkler Tasarlıyor

“Hyundai i20 Style Limited Edition: Estetik ve Performansın Mükemmel Bir Uyumu”

Hyundai i20’nin özel versiyonu olan Style Limited Edition, makyaj operasyonunda dikkat çeken yeni tip ön ve arka tamponlarla geliyor. Bu özel versiyon, sadece kırmızı ve beyaz renk seçenekleriyle tüketicilere sunuluyor. Alçak tavan profili ve uzun dingil mesafesi gibi özelliklerle donatılan i20 Style Limited Edition, sportif duruşunu güçlendirirken aynı zamanda estetik bir görünüme sahip oluyor. Özellikle piano siyahı tavan rengi ve 17 inçlik jantlar, aracın estetik açıdan dikkat çekici olmasını sağlıyor.

Hyundai i20 N : İç Tasarım | Sedan | Hyundai Türkiye

Hyundai i20 Style Limited Edition, dış tasarımda önemli değişikliklere sahip olarak öne çıkıyor. Yeni tip ön ve arka tamponlar, aracın modern ve dinamik görünmesini sağlarken renk seçenekleriyle de kullanıcılara farklı tercih imkanları sunuyor. Kırmızı ve beyaz renk seçenekleri, aracın sportif karakterini vurgularken aynı zamanda şık ve çarpıcı bir görünüm elde edilmesini sağlıyor.

Estetik görünümünü perçinleyen detaylar arasında ise piano siyahı tavan rengi öne çıkıyor. Bu renk seçeneği, aracın genel tasarımını tamamlarken modern ve sofistike bir hava katıyor. Ayrıca 17 inçlik jantlar, i20 Style Limited Edition’ın yere sağlam basan ve dikkat çeken bir duruşa sahip olmasını sağlıyor.

Hyundai i20 Style Limited Edition, estetik ve performansın mükemmel bir uyumunu sunuyor. Bu özel versiyon, kullanıcılarına hem göz alıcı bir görünüm hem de dinamik bir sürüş deneyimi sunarak sınıfında öne çıkan bir seçenek olmayı başarıyor.

DİKKAT!
Chery Golf Cup Ödülleri Sahiplerini Buldu!

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.