DOLAR 32,4726 0.1%
EURO 34,8137 -0.06%
ALTIN 2.427,49-0,30
BITCOIN 20573341,27%
İstanbul
16°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Huawei ve Changan, akıllı otomobil için güçlerini birleştirdi
474 okunma

Huawei ve Changan, akıllı otomobil için güçlerini birleştirdi

Huawei otomotiv dünyasındaki yatırımlarını artırmaya devam ediyor. Halihazırda Aito ve Luxeed isimli bir alt markaya sahip olan şirket, aynı zamanda otomobiller için multimedya çözümleri de üretiyor.

ABONE OL
Ocak 15, 2024 11:31
Huawei ve Changan, akıllı otomobil için güçlerini birleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Huawei ve Changan İş Birliğiyle Akıllı Otomobil Devrimi Yolda!

Huawei ve Changan İmzaladığı Anlaşma ile 105 Otomobili Akıllı Hale Getiriyor

Huawei, otomotiv sektöründeki yatırımlarını artırarak, Changan ile iş birliğine giderek önümüzdeki 5 yıl içinde 105 otomobil modelini akıllı hale getirme hedefini belirledi. İki dev şirketin ortak girişimi, akıllı otomobil teknolojilerine odaklanarak sektörde dikkat çekiyor. Detaylar haberimizde!

Yeni Ortak Girişim, Akıllı Otomotiv Sistemleri ve Bileşenlerini Üretecek

Huawei’nin akıllı otomobil çözümleri birimi, Changan Auto ile yaptığı anlaşma çerçevesinde yeni bir ortak girişim başlatıyor. Changan Auto’nun yüzde 40’a sahip olacağı bu ortaklık, akıllı kokpitler, sürücü destek teknolojileri ve elektrikli araç güç aktarma organları gibi alanlarda Ar-Ge, üretim, satış ve servis hizmetleri sunacak. Çinli otomobil üreticisi, Huawei ile birlikte geliştirecekleri 105 modeli piyasaya sürmeyi hedefliyor.

Huawei Başkanı: Elektrifikasyon ve Teknolojik Dönüşüm İçin Yeni Fırsatlar

Huawei Başkanı Yu Chengdong, yeni ortak girişimin otomobil endüstrisindeki elektrifikasyon ve teknolojik dönüşüm fırsatlarını değerlendirmek amacıyla kurulduğunu belirtti. Changan Auto CEO’su Zhu Huarong ise beş yıllık plan kapsamında 105 modelin altyapısını kullanarak piyasaya sürüleceğini açıkladı. Bu yeni girişimle 23 yeni teknolojinin geliştirilmesi planlanıyor.

DİKKAT!
Krize Rağmen Otomobil Satışlarında Rekor

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.